Forum Announcement: PENTING: Aturan gawe dopokan lan postingan nang kene.
Dilarang nggawe topik/dopokan sing laka hubungane karo info kampus sing bersangkutan.
Postingan sing OOT | ngawur | bakal dibusek tanpa toleransi.

demikian mohon dimaklumi.