Forum Announcement: Tempate nggawe beskeme wong Tegal sing neng perantauan!
Sedulur kabeh,

saiki wis disediakna tempate nggo nggawe beskem nggo sing lagi ngrantau. dadi sampeyan kabeh sing lagi neng daerahe uwong tetep bisa ndopok atawa ngumpul bareng sedulur sing sebangsa Tegal Guling-Guling

ngkone, setiap beskem kudu ana sing nyekel alias hansip-e nggo ngatur beskeme. dadi urusane beskem langsung dicekel hansip karo anak buahe. angger pan nggawe acara dikoordinasi dewek ngko nembe koordinasi karo pengurus TCC. pokoke ben TCC bener2 memfasilitasi bangsane dewek lah Ngguyu

Angger sing pan request nggawe beskem langsung bae ndopok karo pengurus (Modod,Sudarmo karo Sutimin) ben digawekna.
yen ora request neng kene:

http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=38


matur suwun,


dayike TCC. Juragane