Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - Akira Airis - 27-05-2010

Om q wes nang mas Zakky low,.,.,.,,.,.,...


RE: kaos TegalCyber - laksonoadi - 27-05-2010

tak tegasna maning..
pemesanan di tutup tanggal 31 mei...

tangal 3 urung bayar di anggap gugur...

ora terima,,,
emang ora pan ngirim...

dadi neng kene ana aturan..
aturan dinggo,,,
ora melu aturan
ora sah gawe perkara,,,

suwun



RE: kaos TegalCyber - Rageh - 27-05-2010

Ummm aku pesen kaos warna Putih ukuran L
mengko kaose titipna mas apip,
Insya Alloh tanggal 1 juni tak bayar....
suwun.....
rageh=hegar


RE: kaos TegalCyber - akhdaafif - 27-05-2010

miki um warteg sms aku, jare kang kawel wis lunas mbayar maring um warteg


RE: kaos TegalCyber - fathyah hanum - 28-05-2010

um, aku ganti ukuran XL, ben gede sisan klambi e,
kue urutan 62, suwun..


RE: kaos TegalCyber - denbaguz - 28-05-2010

berikut kie daptar pemmesan kaos sing wiz bayar maring enyong....
1. ANIQ: 1 XL panjang putih 45.000 lunas
2. Ayuni: 2 XL panjang putih & hitam 90.000 lunas
3. Min apip: 2 XL pendek putih & hitam, 1 L pendek putih 120.000 lunas
4. Akira Airis: mbuh ukurane apa 1 panjang 45.000 lunas
5.pudien: 2 L pendek hitam 80.000 lunas
6. omsani: 2 ukurane plg gede nean heehee 80.000 lunas


RE: kaos TegalCyber - ajoen - 28-05-2010

mas laksonoadi, aku mesen siji maning nggo BAJAK (alfans),
ukurane L
putih,
lengan cendek


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 28-05-2010

@ Denbaguz and um Warteg sing wis lunas/bayar neng sampeyan dalah neng pej 1 bae ben katon kabeh kae kaya formate sing nyong tulis, dadi ora mencar2... suwun Nyengir

pokoke sing wis pesen kudu transfer sadurunge tanggal 31 yak alias batas akhir tanggal 30 Mei 2010 jam 23.59 tit!


RE: kaos TegalCyber - denbaguz - 28-05-2010

aning bisa tah sing wingi um...
aku ra bs ngedit...lgka tombole.


RE: kaos TegalCyber - Izank laka laka - 28-05-2010

nyong pan takon olih??? Nyong wingi wis transfer nggo bayar 2kaos mrng BNI um supriyono. Daning nang halaman 1 status esh ngutang...,???