Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - cylok - 29-05-2010

mbokan aku olih gratis, jebule mbayar juga qeqeqe
yawis dina senin ya insa alloh tak transfer mrg um warteg, sisan mangkat kantor Es Teh
btw, kue alamate ditulise ora sbg www.tegalcyber.org bae jon,
http://tegalcyber.org kayong merusak pemandangan slash-e '//' karo wong awam luwih familiar karo 'www' drpd 'http'.


RE: kaos TegalCyber - masindra - 29-05-2010

iya pancen mengko sing pan dicetak nganggo www minlok...

#zank, ente wis sms maring supri urung??angger urung ora diapdett...


RE: kaos TegalCyber - redmouse - 29-05-2010

pesen 1 ireng ukuran L (standar alias lengen pendek) cool nemen


RE: kaos TegalCyber - Izank laka laka - 29-05-2010

ak bar transfer lngsng sms tp cma olh blz_an OK.......,


RE: kaos TegalCyber - Man Sukrad - 29-05-2010

Wis gagiyan zeg zeg..delat maning keh deadline e..
Sing durung bayar gagiyan diangkati... Melas penguruse owh..


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 29-05-2010

86. SariAi --- 1--- M(w) --- item --- ngutang


RE: kaos TegalCyber - tofazakie - 29-05-2010

aku psen sing ireng 1, S, yak, ngutang ndipit. .
:-)


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 30-05-2010

(28-05-2010, 11:10 PM)Izank laka laka Wrote: nyong pan takon olih??? Nyong wingi wis transfer nggo bayar 2kaos mrng BNI um supriyono. Daning nang halaman 1 status esh ngutang...,???
sori kang nyong klalen ora nulis neng lunase, mung tek tulis sing wis mbayar Ngikik

saiki wis update Melu bae


RE: kaos TegalCyber - fathyah hanum - 30-05-2010

um , aku mau wis bayar, lunas Horee Girang nemen
kue tulisane esih ngutang um, diganti lunas ia, Ngikik maning

eia, pesenan atas nama juhnizar pank buminata (65), ganda fitrandia (66), khisni sains (67), ganti ukuran L,, suwun Es Teh


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 30-05-2010

^^^

mbayare neng sapa um? urung ana konfirmasi kyeh sekang sing nerima... ngenteni ndisit ya Melu bae