Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - ilmanuran - 30-05-2010

pesen om, siji bae sing ireng ukuran L, segera ditransfer dina kiye..


RE: kaos TegalCyber - akhdaafif - 30-05-2010

ana sing pesen maning ning aku, arane wiwid. deweke pesen 3 kaos

1. Ireng, XL
2. Ireng, XL
3. Putih, XL

duite durung ditransfer maring aku. jare secepete. ngko tak apdet ning kene wis ya :Esteh:


RE: kaos TegalCyber - karina shinta - 30-05-2010

aku wis pesen neng ms zaki .
pth M . maap bru smpet pesen saiki .
stats ngutang .wkwk


RE: kaos TegalCyber - Poci - 30-05-2010

pesen titipane uwong
NdoroAyu Aiyla Pradhita--------XS--------ireng--------Lengen Dawa


RE: kaos TegalCyber - deffender - 30-05-2010

Aku pesen mas..warna ireng size XL. mengko dong wis transfer tak kabari (BCA). via pos bae mas sing murah mas..biasane dibwh Rp 15rb. konfirm lwt sms y..suwun:joss


RE: kaos TegalCyber - Fauzz Jank - 30-05-2010

Mas2 ak mesen kaos TCC sing warna ireng 2 iji bae, ukurane L kabeh,
Ngutang ndisit ya, qeqeqe
Ngesuk angger mbok ayunni maring skul pan ta' lunasi, Guling-Guling


RE: kaos TegalCyber - tommy - 30-05-2010

um, nyong pesen sing ireng ukuran L 2....
ngutang ndisit...
segera ditransfer minggu kiye....
matur thank u....


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 30-05-2010

^^

sori mayori kyeh um...
pesene sampeyan tek tulis tp tulung lunasi ngko esuk ya, soale ngko esuk terakhir pembayaran
silakan waca ndisit neng hal 1 tatacara pembayarane...
tulung konfirmasi yak

oya tulung oh kenalan ndisit sampeyan nang kene:
http://tegalcyber.org/perkenalan-f-4.html

suwun.


RE: kaos TegalCyber - vinita_chandani - 31-05-2010

aku tadi mlm uda transfer ke bca 40 ribu buat kaos yang tambahan juga......


RE: kaos TegalCyber - hanif_uzdex - 31-05-2010

aku pesen oh... sing ireng ya...2...ukurane L. oke?