Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - myBenihime - 31-05-2010

(31-05-2010, 10:33 AM)vinita_chandani Wrote: aku tadi mlm uda transfer ke bca 40 ribu buat kaos yang tambahan juga......

aq mau olih sms sekan warteg kon update data kiye, n wis ta update, mohon nggo pihak yang bersangkutan segera konfirm maning yakk mbokan aq salah edit

suwun


RE: kaos TegalCyber - hanif_uzdex - 31-05-2010

(31-05-2010, 10:55 AM)hanif_uzdex Wrote: aku pesen oh... sing ireng ya...2...ukurane L. oke?

nggo lanang n wadon ya...


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 31-05-2010

Aku wis nulis ka ora melu di apdetna ngosek kancaku bocah tcc, sariai,pesen kaos werna ireng 1 ukuran M,


RE: kaos TegalCyber - hanif_uzdex - 31-05-2010

(31-05-2010, 11:03 AM)hanif_uzdex Wrote:
(31-05-2010, 10:55 AM)hanif_uzdex Wrote: aku pesen oh... sing ireng ya...2...ukurane L. oke?

nggo lanang n wadon ya...

jadi pesenan ane:
hanif_uzdex --------------- 2 ------ukuran L----- Lanang n W ------- ireng


RE: kaos TegalCyber - fathur rizki - 31-05-2010

aja klalen yahanu dicatet
pesen kaos
jumlahe siji
warnane putih
ukurane M
model lengen pendek

oce.....


RE: kaos TegalCyber - warteg - 31-05-2010

yuh.....3dina maning....
sing urung setor brati dibatalken.....


RE: kaos TegalCyber - masindra - 31-05-2010

# Hanif wis tak catet... Cepet mbayar..
# Ayuni, wis tak catet juga.. Gon mbayar juga..
# Fathur.. wis awit gembiyen mula.. ora ngileng list e geh.. urutan nomer 5 Palu2nan bayar izz...

Liyane...
bener jare um warteg.. ORA MBAYAR LEWAT TANGGAL 3 JUNI BERARTI BATAL!!!!!!!!!


RE: kaos TegalCyber - ichijouji_ken - 31-05-2010

Nyonk pesen owh .. warna ireng ukuran "S" lanang, byare mngko tanggal Nom .. PISS


RE: kaos TegalCyber - yanuar_juve - 31-05-2010

Nyong pesen o.

yanuar_juve, lanang, ukuran M, warna ireng, 1 bae.

dong wis transfer, konfirmasi sms-e maring sapa? Bingung Kyeh
matur suwun.


RE: kaos TegalCyber - masindra - 31-05-2010

Ichi & Yanuar..
Wis dicatet...
Info lengkape ngileng halaman siji.. => KLIK

Diwaca sing alon-alon.. infone wis ditulis kabeh ning kono..
Takon maning tak Palu2nan