Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - rizkykurniawan - 31-05-2010

aku pesen kaos siji, lanang lengen pendek, warna ireng, ukuran M
aja dalai acar. aja dalai sambel... Ngelih

bengi kie ngko tak transfer duite..
ongkire laka keterangane um? tak tambahi seikhlase ya Udud


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 31-05-2010

jek.....ente perkenalan disit oh,ben yahud
ukuran M ora keciliken jek???
ente dawa ya...
M tah ukurane teti oh


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 31-05-2010

massss,, aku pesen siji maning warna putih lengen pendek, nggo mardita.. ukuranne L bae wiss.. Xixi

ngko aku bayar sisan nggone sari , karo mbokan iqbal pan nitip aku sisan.. oia jare bocah smansa ana sing pan mbayar mrg aku? sapa?


RE: kaos TegalCyber - fathyah hanum - 31-05-2010

um , aku wis bayaar, esih ditulis ngutang ngosek

eia, sing pesenan e fauzz jank, mau wis ta bayar maring um apip,, Es Teh


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 31-05-2010

um laksonoadi,angger tak amati,malah laka nang list pemesan yah??
ora melu pesen um? Mikir


RE: kaos TegalCyber - laksonoadi - 31-05-2010

aku tuku kaos dewek,,,
nggo percobaan kaose aku...

dadine ora di tulis...


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 01-06-2010

nyong sidane pesen siji bae
HITAM XL

kancane aku kudune di Palu2nan ka
ra sida sing XXL


RE: kaos TegalCyber - masindra - 01-06-2010

DENGAN INI MENYATAKAN, STATUS PEMESANAN KAOS DITUTUP...
SUWUN ATAS PARTISIPASINE MESEN KAOS KEBANGGAANE DEWEK KABEH..



WIS, SAIKI SING URUNG MBAYAR GAGIAN MBAYAR!!!!DITUNGGU SAMPE TANGGAL 3 JUNI
SING PESEN KAOS MANING / MBALES NING NGINGSORE POST E AKU TIDAK DIANGGAP...


NUWUN SEWU...
DEMI KELANCARAN N MENEGAKKAN ATURAN SING WIS DIGAWE...

DONGAKNA STEP SELANJUTE LANCAR...

:ESTEH:


RE: kaos TegalCyber - vinita_chandani - 01-06-2010

nyong pan melu takonn..engko kie pembagian kaos e si pime yha??


RE: kaos TegalCyber - rizkykurniawan - 01-06-2010

(31-05-2010, 07:41 PM)ibnu19 Wrote: jek.....ente perkenalan disit oh,ben yahud
ukuran M ora keciliken jek???
ente dawa ya...
M tah ukurane teti oh

angger keciliken ya nggo teti Kejem ah..