Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - wahyoe77 - 02-06-2010

Weiiiiiiiiiiiiii...! Aq pan tuku owh siji sing M putih...! Bayar mengko...! Es Teh


RE: kaos TegalCyber - tentara_langit - 03-06-2010

(02-06-2010, 11:42 PM)wahyoe77 Wrote: Weiiiiiiiiiiiiii...! Aq pan tuku owh siji sing M putih...! Bayar mengko...! Es Teh

qeqeqeqeqeqeqeqeqe

kaya caleg um .. senengnyah mengumbar janji ..

qeqeqeqeqeqeqeqeqe
(02-06-2010, 11:01 PM)ajie Wrote: dadine kapan kyeh kaose?

jare adol jare tah tanggal 20an .. insya allah .. PISSPISSPISS


RE: kaos TegalCyber - auzhee - 03-06-2010

nyong ngko sore pan mbayar ah..
liwat mas denbaguz jeky bae..
cool nemen


RE: kaos TegalCyber - Pro_T_Lon - 03-06-2010

Kang Denbaguz.... pro_T_Lon wez mbayar... 40000 maring Bca a.n Markodi... dicek baen bca ne atas nama Septian Danu Sulistyo


RE: kaos TegalCyber - denbaguz - 03-06-2010

jon prot konfirmasi sms owh ng um warteg....
sudarmo....kie miki cahcupu bayar ng aku,trus redmouse ws transfer ng umwarteg.tlg apdet yak....


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 03-06-2010

Um,kae mardita nmor 84 dganti warna putih, ukurane L, angger M ngko ora nyukup oh Guling-Guling suwun keh... Klepon

pda takon,dadine kapan?


RE: kaos TegalCyber - Pro_T_Lon - 03-06-2010

kang kue aku dudu ireng.. tapi putih.... :(( aja ireng maning ow... ganti putih yak.,..


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 03-06-2010

sing penting latihan tertib
kiye dina terakhir batas pembayaran kan???


RE: kaos TegalCyber - auzhee - 03-06-2010

enyong wis mbayar..
pas deadline tanggale..
ws sore maning mau jam 5an.. qeqeqe

bukti pembayaran sebagai bekirut:
[Image: 2uij6yp.jpg]


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 04-06-2010

wis fixed???
bisa latian tertib????
trus hasil akhire pimen???sing tuku kaos sapa baen len???