Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - denbaguz - 04-06-2010

sudarmo tlg di update...kie miki ana sg byr mrg enyong maning...
a.n yazdy_tued 40rb LUNAZ


RE: kaos TegalCyber - fathur rizki - 06-06-2010

kang aku wingi (sabtu, 5 Juni) wis transfer neng BNI 40rb.
tlgn di cek.


RE: kaos TegalCyber - Fudhail - 06-06-2010

Nyong sing nembe mlebu ning TCC, olih ndaptar ora....


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 06-06-2010

sori kang pesenan wis ditutup Nutup dopokan


RE: kaos TegalCyber - ichijouji_ken - 07-06-2010

ora buka pesenan" Season Loro" um???melasi owh .. mbokan pengin nemen kweh .. mngko ra bisa turu .. mbayangna kaos'e trz .. Ngacir


RE: kaos TegalCyber - auzhee - 07-06-2010

kie be wis melune season 2 kang


RE: kaos TegalCyber - Fudhail - 07-06-2010

Ya mbokan ana sing pesen dobel ya kirim mene okh. Mbayangna
Masalahe kuwe pas nyong nembe ndaftar, pas lagi di Nutup dopokan


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 07-06-2010

ya ngenteni session 3 ya um...

soale kudu disiplin... sesuai jadwal Nyengir


RE: kaos TegalCyber - laksonoadi - 07-06-2010

ari pengin,,,
mampir maring coklat ponsel..
harga ne dadi 50rb/pcs...

dadi komersil soale..

Nyengir


RE: kaos TegalCyber - warteg - 07-06-2010

jare pan di gembok?
wis owh di gembok trit e...
aja mulur2 bae...Nyengir
sing ora kebagian ben ngko dong ana sesion 3