Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 17-05-2010

Aku L ckup ora ya? Xixi
oia, dong pAn nitip aku ya kena ngko aku sing maring denbagus,ato pan brg2 mrg denbagus ya kena..

CP ayunii : 085842079393
dmein aran ya,angger ora biasane ora tak blz Nyengir


RE: kaos TegalCyber - denbaguz - 17-05-2010

enyong pesen siji ukurane M bae wiz...sing ireng bae.soale enyong rada cruwex yen pth ngko gliz glopot... Nyengir
oia mbokn sing pgn ktemu aku hbungi 085642556677.dimein aran kudu ana TCC ne mburine aran ya....


RE: kaos TegalCyber - Dwi Murdiartono - 17-05-2010

enyong pesen siji ukuran M lanang warna ireng. Kirim maring jakarta kena ongkir pira ya?


RE: kaos TegalCyber - laksonoadi - 17-05-2010

pada maca beleh donge?????
laksonoadi Wrote:Desain kaos pertama di ider maning
eben pada nduwe kabeh
sekalian sing wis pada duwe eben duwe maning,,,
soale link e saiki wes ganti...
iya beleh???
.....

berarti ganti owh..
gambare ta emang durung tapi desaine ngko ganti...

kaya konfirmasine...


RE: kaos TegalCyber - Pro_T_Lon - 17-05-2010

owh kayak kue... aku pesen ,,, tapi njumute ora mei kie... juni katne.. pas bar gajian..

kaos M sing putih y kang....


RE: kaos TegalCyber - Poci - 17-05-2010

poci pesen kaos putih
ukuran M Lanang
mbayare ngutang ngenteni bayaran . .


RE: kaos TegalCyber - g9090me - 17-05-2010

mas, aku pesen kaose ukuran S sing ireng yaa...
aku neng yojo berarti rasah nganggo ongkir oya?
hehehe.. PISS


RE: kaos TegalCyber - Sinichi - 17-05-2010

um nono nyong pesen loro

sing jelas nggo lanang kabeh, ireng 1 - putih 1

ngutang disit olih kan....PISS


RE: kaos TegalCyber - kawel - 18-05-2010

aku pesen om...

14. Kawel, Ireng, M ( Lanang ) , jumlahe 1 .

rencana mungkin akhir bulan kye balik ng tegal, ngko bayare bisa cash bae? coklat ponsel kwe alamate ng endi bos?


RE: kaos TegalCyber - kuncen_server - 18-05-2010

(17-05-2010, 02:21 PM)Jaka Tarub Wrote: Daftar sing Pesen :
1. Jaka Tarub, Putih, XXL
2. Kuncen Server, Putih, L
3.
4.
5.
dst......

Kuncen_server XL ya,,mboka ora kamut yen L