Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - wongdemangaran - 18-05-2010

melu peseen....

ireng 1 putih 1
ukuran.. hmmm.. L kabeh wis..

ngko tak apdet yen wis transfer..

eniwei, kira2 dadi ne kapan?? angger akhir mei bisa, insyaAllah tak jukut mumpung mudik... angger ora ya kirim baen lah.. ngko kabari ongkir-e pira...

suwun..


RE: kaos TegalCyber - Izank laka laka - 18-05-2010

PISS
nyong pesen esh bsa??? 1warna ireng lengen pendek (M) 1warna ireng lengen dawa (M). Tp nyong saiki nang jakarta pembayaranè d transfer ae??? Truz ko njukut kaose nang ndi+kpn???


RE: kaos TegalCyber - Man Sukrad - 18-05-2010

Enyong ireng M lanang 1, putih M 1. Mengko tak byr lgsg maring coklat cell sing jarene ngarepe alfamart sing ana taroke merkabak


RE: kaos TegalCyber - fuad - 18-05-2010

nyong melu pesen o...
lengan pendek, ireng, ukuran L
PISS


RE: kaos TegalCyber - iman pacul - 18-05-2010

14. Iman Pacul -----------1------------M-----------------putih-------------ngutang
15. Iman pacul------------1------------M----------Wanita Putih lengan panjang------ngutang


RE: kaos TegalCyber - nengpit - 18-05-2010

ongkir maring jakarta pira yah?
rekeninge langka sing mandiri?


RE: kaos TegalCyber - OmSani - 18-05-2010

nyong pesen putih 1 lengen pendek ukuran XXXL
nambah wadon 1 lengan dawa ukurane nyusul...


RE: kaos TegalCyber - osarock - 18-05-2010

nyong wis transfer maring sing rekening BNI, terus wis sms maring Supriyono tp daning ora dibales y?


RE: kaos TegalCyber - yazdy_tued - 18-05-2010

Yazdy_tued, Lanang, Lengen Pendek, Hitam, M ----------> Ngutang



Orang yang paling aku sukai adalah dia yang menunjukkan kesalahanku. ~ Khalifah 'Umar


RE: kaos TegalCyber - masindra - 18-05-2010

ya ora kaya kuwe owh nya... Mengko diwein batas waktu transfer / ngein duit.. Mengko diapdet maning wes.. Mau pan takon denbaguz sing nyekel project wong e merad.....
Ngko sampe batas waktu sing ditentukan kuwe. Sing wis mbayar sing digawe... iya??

Josss