Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - Rickhael NTC - 20-05-2010

um.,., aku pesen kaos 1siji, lengen dawa bae weeeeeeeezzzzzzz.,.,., kuran L
"" tapi bayare maring sapa ?? aku tah pengine bayare eje lewat rekening,, tapi ketemu langsung endah kenal bocah2 TCC asline kayaapa?? aja cuma lewat chat tpi ari bisa aslineeeeeeeeeeeee.,., PISS


RE: kaos TegalCyber - myBenihime - 20-05-2010

[Image: pelunasan-benihime.JPG]

Rp 40.000 go kaos sisa ne nggo mbangun Kantor TCC Josss


RE: kaos TegalCyber - auzhee - 20-05-2010

melu ngecupi
[size=x-large]1 kaos XXL hitam[/size]

bayare kie maring konter hapene kang denbaguz??


RE: kaos TegalCyber - budiofortuner - 20-05-2010

ralat aku L, ireng, lengen pendek
transfere insya Allah secepete
ngasab tuli

aja klalen maca "arti kaos ini bagi kami" :
http://tegalcyber.org/arti-kaos-tegalan-bagi-kami-para-perantau-t-1578.html


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 20-05-2010

nyong pesen XL ireng utang oh Ngikik


RE: kaos TegalCyber - mahar_6743 - 20-05-2010

takon sek,,

spesifikasi kaos e pibe?? kain e apa, terus sablonane apa...

makasih yah.... Es Teh


RE: kaos TegalCyber - Trisna_Gutawa - 20-05-2010

Aku melu pesen oh UKURANE APA YA... m wis wadon warna putih bae....lengen pendek bae.... Utang disit ya... olih ora sich?


RE: kaos TegalCyber - fadly_brebes - 21-05-2010

Nyong tuku yaa.. sing warna putih ukuran L..... saiki nyong nang jogja.... menko ndeleng disit kira2 kaose dadine kapan, dadi ngerti dikirim apa pan jukut langsung ya durung ngarti....

pokoke nyong pesen lah.. siji ukuran L, warna putih.... catet ya um... Es Teh


RE: kaos TegalCyber - donyboyd - 21-05-2010

PESEN UUMMMM!!!!


NO--PEMESAN --- JUMLAH---- UKURAN ------- WARNA -------- STATUS

?? --donyboyd------- 1 ---------- L ---------- putih --------- NGUTANG

InsyaAlloh bayar sedurunge tgl 31PISS


RE: kaos TegalCyber - Man Sukrad - 21-05-2010

27. Man_sukrad 1 M putih. Lanang, pendek, Lunas via BNI Josss
28. Man_Sukrad 1 M ireng. Lanang pendek, lunas via BNI Es Teh