Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - ibnu19 - 21-05-2010

nyong pesen loro

ukuran XL karo XXL warna ireng


RE: kaos TegalCyber - adebian - 21-05-2010

ak pesen putih karo ireng lengen pendek (LANANG)
oiy kwe ning lengen dawa, dawa ne pira cm??
suwun


RE: kaos TegalCyber - Akira Airis - 21-05-2010

Om q pesen 1 sing tangn dawa lanang ukuran L warna ireng

donk nang tegal q bisa jukut nang endi????

engko byre sisan jukut yo om,.,.,.,.


RE: kaos TegalCyber - ajoen - 21-05-2010

AJOEN, lanang, L, hitam, 1


RE: kaos TegalCyber - ontachez - 22-05-2010

um aku pesen

ONTACHEZ ---- LANANG ---- M ---- HITAM ---- LENGEN PENDEK

ONTACHEZ ---- LANANG ---- L ---- PUTIH ---- LENGEN PANJANG

max pembayaran 3hari ke depan. segera ke BNI


RE: kaos TegalCyber - ddddnL - 22-05-2010

Aku melu pesen um
ddddnL, lanang, ireng, L, lengen pendek

Njukut langsung ng tegal bisa kan?


RE: kaos TegalCyber - masindra - 22-05-2010

Nggo kabeh. Jaba Pesen tulung sing jelas.
1. Ukuran, jenis,warna,jumlah..
2. Takon ukuran awake dewek maring forum ya wagu..
3. Cara pembayaran & waktu wis dijelasna ning halaman siji => halaman siji
4. Aja nyampah/ngruntahi ning kene. Trit kie cuman nggo pesen. Jelas isine.
5. Sing wis pesen tulung segera transfer/bayar langsung + konfirmasi liwat sms sing wis dijelasna ning halaman siji. Jaba melewati batas waktu sing ditentukan, terpaksa pesenan ora digawe.

Suwun,
darmondra

Sing kaya ngingsor kiye tah ora wajib. Yen pan ya monggoh. Xixi
Aku wis transfer :



RE: kaos TegalCyber - vinita_chandani - 22-05-2010

vinita pesen 2
model cowok semua....
1. ukuran L - hitam-
2. ukuran XXL - hitam-

lengen pendek kabeh yha :)


RE: kaos TegalCyber - fathyah hanum - 22-05-2010

um, pesen kaos ia, nggo kanca kanca sisan,

fathyah hanum 1 L (W) (LP) putih
claudia 1 L (W) putih
alfiana 1 L (W) hitam
juhnizar pank 1 XL putih
khisni sains 1 XL putih
ganda fitrandia 1 XL putih


suwun


RE: kaos TegalCyber - cylok - 22-05-2010

kie gawe kaos nang ndi jon?
sample-e yen wis dadi dipublish aj klalen.
aku pesen 1-L-ireng