Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - ontachez - 23-05-2010

*TAMBAHAN (kanca tegal ana sing pesen)

ONTACHEZ --- Lanang --- M --- Hitam --- Lengen Pendek --- jumlah 1
ONTACHEZ --- Lanang --- L --- Hitam --- Lengen Pendek --- jumlah 1


RE: kaos TegalCyber - adebian - 23-05-2010

UPDATE:

ak pesen Lanang ukuran L warna ireng + warna putih

TAKON:

lengen dawa, dawa lengene pirang CM??

suwun Nyengir


RE: kaos TegalCyber - anyamuk - 23-05-2010

eh eh aku ganti ireng bae ding mendah katon rukun karo adiien aku hihihihii Ngikik maning
gati ola papa kan yah? aja di Kapruk yaaa Ngacir


RE: kaos TegalCyber - vinita_chandani - 23-05-2010

tambahan aku tambah 1 lagi
ukuran m wadon warna putih.... :)


RE: kaos TegalCyber - pulpenbiroe - 23-05-2010

pesen kaos atas nama arnida
1. ukuran XL wanita lengn panjang warna ireng
2. ukuran XL pria lengen pendek warna ireng

bayare ngko langsung bae ya tapi awal bulan, neng sapa?


RE: kaos TegalCyber - Dwi Murdiartono - 23-05-2010

Kyeh pengurus,daning neng daftar e laka aranae enyong??aku pesen ngutang disit..ukuran M warna ireng,lengen pendek Es Teh


RE: kaos TegalCyber - anyamuk - 23-05-2010

aku wis bayaaarr ngko buktine ta poto yah ta dalah nang kene Ngikik maning
dong tugase wis ora pada ngintili tp, tugase lg akeh2 e ngosek


RE: kaos TegalCyber - toxpenguin - 24-05-2010

pesen 1 kaos putih ukuran m..
saiki utang deset..karo nunkgu konfirmasi.. Nyengir

ana stiker e ora ya ??
ne' kro stiker nambah pira ??


RE: kaos TegalCyber - toxpenguin - 24-05-2010

a wez bayar lewat bca..

cex nank bca ma sms yoeh.. Nyengir


RE: kaos TegalCyber - Sinichi - 24-05-2010

Nyong klalen nyebutna ukuran kang..

sori..

tulung dilengkapi, ukurane M ireng kari putih..trus transfer via Bank mandiri bisa ora yah?

aja nganggo BCA len...