Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 24-05-2010

------------------------------------------------ DILARANG OOT---------------------------------------------------

Kye neng kene khusus nggo sing pesen, tulung angger pan pesen dipikir ndisit pan pesen pira, trus ukurane apa, trus gagiyan transfer! tulung kerjasamane ya sedulur.............!
- Sing OOT bakalan dibusek
- Sing pan pesen tapi esih bingung2 ora pasti bakalan dibusek

Sekian.


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 24-05-2010

Aku mau wis nitip ng um apip..tp ana sing dubah..
aku pesen loro xL (W) putih karo ireng..
trus mau aniq nitip, aniq pesen siji xL (W) sing putih..
duite 135ewu ng timin.. Suwun Josss


RE: kaos TegalCyber - geni_liu - 24-05-2010

kang aku pesen siji...

ukuran L - Pria - warna Putih...

trus pimen kyeh aku ning cikarang...apa dikirim bae aring um warteg ngko aring wis dadi ngko tak goleti um wartege wis..

duit tak transfer aring barrezta baen ngko dong gajian akhir bulan kie.hehe


RE: kaos TegalCyber - akhdaafif - 24-05-2010

aku wis lunas pesenane...
mau tak bayar langsung maring jawarane aka denbaguz Ngikik maning

kuwe juga mbayarna dekene ayuni sisan karo aniq failasi Es Teh


RE: kaos TegalCyber - Pudiens - 25-05-2010

mas aku pesen 2
lg dina sabtu lansung meluncur ning coklat ponsel
dibayar tunai massEs Teh


RE: kaos TegalCyber - maman - 25-05-2010

um aku pesen 1(siji)
kaose: lengan panjang
ukuran: S
warna : putih..

pembayarane mengko tak kirim neng uk kuncen ea..sisan njukut kaose..


RE: kaos TegalCyber - Barrezta - 25-05-2010

(20-05-2010, 05:01 PM)yoyonk Wrote: anger pan di dol maning regane pira neng batir2 perantoan

(20-05-2010, 05:11 PM)Poci Wrote: @kang yoyong:wis gawe thread perkenalan durung kang?
ya ente kulake 40rb,didole karepe ente . .arane ya sisan bantu promosi lah . .

KAOS kiye kaos identitas TCC ora olih diperjualbelikan nggo wong liya Ora Olih
khusus nggo warga TCC lan warga Tegal.


RE: kaos TegalCyber - anyamuk - 25-05-2010

oh iya mbokan pesenane aku urung jelas, pesenane aku sing L kuwe sing wadon, sing s kuwe lanang


RE: kaos TegalCyber - Izank laka laka - 26-05-2010

kang sudarmo nyong mau awan wis transfer 100rb nggo bayar 2kaos. Ko yen wis dadi sing njukut keponakanè ak ora ap2....??? Ak saiki posisi nang jakarta...,


RE: kaos TegalCyber - Ayunii - 26-05-2010

Aku pesenane dganti ya.. Sing ireng lengen pendek bae... Nggo barengan adine aku Guling-Guling ben bombong... Ngko be bs disilih Xixi