Forume Wong Tegal lan Sekitare
kaos TegalCyber - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: kaos TegalCyber (/showthread.php?tid=2019)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


RE: kaos TegalCyber - cahcupu - 26-05-2010

cahcupu,,ireng,, L status utang PISS


RE: kaos TegalCyber - odhieobieoho - 26-05-2010

odhieobieoho.......warna ireng ukurane M ngutang dhisit....


RE: kaos TegalCyber - Sinichi - 26-05-2010

nyong wis bayar jon..transfere lewat minap

soale ora duwe rekening BNI or BCA....

tulung di update yah


RE: kaos TegalCyber - ontachez - 26-05-2010

aq wes bayar lunas liwat BNI n wes sms jg.
bukti pembayaran (Click to View)
ralat, daftar pesenan e aq ana sing salah tulis nang page 1.

54. ontachez ------------- 1 ------------ M ------------- hitam -------------- ngutang
55. ontachez ------------- 1 ------------ L (LP) ---------- putih ------------- ngutang
56. ontachez ------------- 1 ------------ M ------------- hitam -------------- ngutang
57. ontachez ------------- 1 ------------ L ------------- PUTIH -------------- ngutang

kudune :

54. ontachez ------------- 1 ------------ M ------------- hitam -------------- ngutang
55. ontachez ------------- 1 ------------ L (LP) ---------- putih ------------- ngutang
56. ontachez ------------- 1 ------------ M ------------- hitam -------------- ngutang
57. ontachez ------------- 1 ------------ L ------------- HITAM -------------- ngutang

makasih um Es Teh


RE: kaos TegalCyber - akhdaafif - 26-05-2010

ana sing pesen ning aku, arane anggit, wis tak tambahi ning halaman 1, duiit ning aku juga


RE: kaos TegalCyber - masindra - 26-05-2010

# Kang Onta : wis tak beneri..
# Kang cupu + odhie : wis tak list..
# Kang izang : wis sms konfirmasi urung?maring nomer telepon ning halaman siji..

All : mbayar izzzzzz

Balang Sendal


RE: kaos TegalCyber - akhdaafif - 26-05-2010

nambah pesen siji maning, arane ajie

wis bayar lewat aku. kae wis tak tulis ning halaman siji oh kae ya girang


RE: kaos TegalCyber - ajie - 26-05-2010

sip aku wis pesen bayar langsung nang mas apip Nyengir


RE: kaos TegalCyber - mbuh_baelah - 27-05-2010

kaose cilik2 nemen sih... ora nutupi b*k*ng sing nggo wadon..
aku pesen sing ireng nggo wadon, ukuran XL trus dikirime pimen? maring jakarta ongkire pira? nyong transfer 40ewu ndisit ya...
(27-05-2010, 09:33 AM)mbuh_baelah Wrote: kaose cilik2 nemen sih... ora nutupi b*k*ng sing nggo wadon..
aku pesen sing ireng nggo wadon, ukuran XL trus dikirime pimen? maring jakarta ongkire pira? nyong transfer 40ewu ndisit ya...

nyong wis mbayar ng rek BNI lewat sms banking ya...


RE: kaos TegalCyber - budiofortuner - 27-05-2010

aku wis bayar via BNI
lengen pendek, ireng, L ya
kye buktine um

mengko kaose nitip nang minap bae tuli, gampang dijukut mengko... :)