Forume Wong Tegal lan Sekitare
SMK N 3 TEGAL - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMA/SMK (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Thread: SMK N 3 TEGAL (/showthread.php?tid=2651)



SMK N 3 TEGAL - tentara_langit - 11-06-2010

Ayo2 .. rapatkan barisan ..RamboRamboRambo

monggo Taruna/i SMK 3/alumnus gabung rene ..
bernostalgia neng kene .. mbokan ana jakwir renteng ..

Roket Roket Roket


RE: SMK N 3 TEGAL - eL-habib - 28-07-2010

ok...!!! kmi siap tempur..... bang mus,,,


RE: SMK N 3 TEGAL - rayy one - 29-07-2010

Nt Nt kBeh angkt. pira wa....???

Kyeh aku sing PLing tua...
mbokan pan reuni Kbari inyonge ea...
ko tak mein Es TehKlepon wiz...