Forume Wong Tegal lan Sekitare
banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... (/showthread.php?tid=2841)

Pages: 1 2


banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - sekhudin - 19-06-2010

yuh kampaye tcc, pasang banner nang website, blog, fb, lan lia-liane...

Ukuran: 200 x 600 pixel | jpg
[Image: banner_board.gif]

Ukuran: 468 x 60 pixel | gif
[Image: banner_board2.gif]


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - Ayunii - 19-06-2010

Angger wiz balik mrg tEgal maning langsung ta pasang neng blog karo fb yakin... Apik nemen... Suwun kang sekhu... Girang nemen


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - omrudy - 19-06-2010

lah inyong wong brebes olih masang ora???


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - sekhudin - 19-06-2010

monggoh, olih nemen owh, malah matur suwun adong kaya kuwe Es Teh


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - ajie - 24-06-2010

keren sung . pasang aah


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - Pro_T_Lon - 24-06-2010

dong deleng banner kiye nyonk kelingan pas nganggo Black board.. esih nganggo kapur.... Nangis


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - auzhee - 25-06-2010

woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - Blantik - 26-10-2010

(25-06-2010, 01:44 PM)auzhee Wrote: woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?

zi nt sih nganggo sopware apa gif'e?


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - Blantik - 26-10-2010

tak pasang kyeh saiki..


RE: banner go kampanye - sing duwe website, blog monggo di pasang... - auzhee - 26-10-2010

(26-10-2010, 12:30 AM)Blantik Wrote:
(25-06-2010, 01:44 PM)auzhee Wrote: woh woh woh
pengen promosi tapi nggo gambar gif kaya kae

@um sekhu:
kwe nggawe ambar gif nggo sopwer apa um?

zi nt sih nganggo sopware apa gif'e?

nyong nggo sotoshop Ngikik maning

jaman mbiyen aku takon kuwe nhang jaman durung bisa gawe gif oh Ngikik