Forume Wong Tegal lan Sekitare
Trotoar atawa Pedestrian - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Trotoar atawa Pedestrian (/showthread.php?tid=35)

Pages: 1 2


Trotoar atawa Pedestrian - jablud - 30-11-2009

tak deleng deleng..sadalane tegal kota bisane kangelan aning mlaku malaku sikil..trotoare sacuil nemen ora gudlah


RE: Trotoar atawa Pedestrian - hatewong - 30-11-2009

sing amba mung nang alun-alun thok ya :))


RE: Trotoar atawa Pedestrian - mejasem - 30-11-2009

maceme kota tegal tata kotane kudu ditata awis saiki mumpung durung dadi megapolitan Nyengir
ben ora terlambat kaya jkt nang nda-ndi semrawut.


RE: Trotoar atawa Pedestrian - jablud - 01-12-2009

iya bener bro mejasem.. kudune ngaca karo jakarta .. deleng bae tegal.. kaline wis mulai sat kaya comebran trus udan setitik wis mulai banjir kudune mulai diatata..pinggir jalan ya kudune ditanemi pohon...coba deleng sadawane jalur kota sampe jalur ke salwi laka wit-witan babar blas ana pisan ditegor go dodolan wesi daerah talang sampe banjaran.. tak pikir pikir tegal tambah panas dinas tata kota apa ora mikir yah.. kayane 5 tahun maning tegal bisa banjir kaya jakarta..


RE: Trotoar atawa Pedestrian - a1-bledhoz - 03-01-2010

pelebaran dalan / trotoar ndisit?
mestine berujung maring penggusuran...


RE: Trotoar atawa Pedestrian - akhdaafif - 14-01-2010

ya kweh, mejasem wis dadi omah kabeh. pemkabe ora bener kweh...


RE: Trotoar atawa Pedestrian - laksonoadi - 24-01-2010

wes mrembet maring pacul ana apa owh omah2ane...
hahahahha....


RE: Trotoar atawa Pedestrian - akhdaafif - 24-01-2010

iya, pacul saiki dadi elit nemen.
padahal mbiyen lagi smp, yen ana sing ngomong saka "pacul", pasti diguyu... Nyengir


RE: Trotoar atawa Pedestrian - laksonoadi - 24-01-2010

sapa batire ente om..??
Agus Pacul??
hahahhaha...


RE: Trotoar atawa Pedestrian - akhdaafif - 24-01-2010

kayonge tah iya...
aja seru2 bol, ngko yanu disamplong pacul...
Nyengir