Forume Wong Tegal lan Sekitare
STAN - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Info dan Konsultasi Kampus (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=220)
+---- Forum: STAN (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=230)
+---- Thread: STAN (/showthread.php?tid=359)

Pages: 1 2 3


STAN - bang_ios - 11-02-2010

Bisa pertamaX maning sung.. .Ora percaya keh.. Nyengir
Hayoh pada absen... Ora ush pd isin... Ngguyu


RE: STAN - a1-bledhoz - 11-02-2010

sing nggawe trid daning beleh mulai absen?
ben liane melu...
ayo... mulai absen...


RE: STAN - sicupu - 11-02-2010

melu absent ah nang kene... Palu2nanPalu2nanPalu2nanPalu2nanPalu2nan


RE: STAN - Norika Fujiwara - 11-02-2010

kiye apa?
persatuan STAN macem IST?
lah nyengiti, aku ora manjing stan keh
wis tua maning,
ora bisa manjing oh.
wis pan jebol kuliah di universitas pinggir kuburan (anggone aku kuliah saiki)


RE: STAN - bang_ios - 12-02-2010

(11-02-2010, 09:17 PM)a1-bledhoz Wrote: sing nggawe trid daning beleh mulai absen?
ben liane melu...
ayo... mulai absen...
oya klalen um... Ngguyu
aq lulusan 2009, alias 6be budal...
ngekos ng BSD (bumi sarmili damai) Nyengir

(11-02-2010, 11:23 PM)sicupu Wrote: melu absent ah nang kene... Palu2nanPalu2nanPalu2nanPalu2nanPalu2nan
absen o.. nama kelas absen Medang

(11-02-2010, 11:30 PM)Norika Fujiwara Wrote: kiye apa?
persatuan STAN macem IST?
lah nyengiti, aku ora manjing stan keh
wis tua maning,
ora bisa manjing oh.
wis pan jebol kuliah di universitas pinggir kuburan (anggone aku kuliah saiki)
ya aja disengit o.. mbokan anake bisa mlebu mboran.. Amin


RE: STAN - Norika Fujiwara - 13-02-2010

Ya ora sew0t si.
Haha.
Guy0n.
Hihi.
Nyengir
Aku absené alpa wis ng kene.
Amin.


RE: STAN - a1-bledhoz - 16-02-2010

Absen Anak STAN:

code: x. id - jurusan - tahun masuk - angkatan[jika ada]
misal: 2. user_name - DIII Kepabeanan dan Cukai - 2006 - Angkatan XIII

1.
2.
3.
4.
5.
6. ... dst.


RE: STAN - sicupu - 16-02-2010

saiki susah ora om kuliah ning stan?
sing paling apik jurusan apa om ning stan?


RE: STAN - fajarseto - 28-02-2010

absen ah...

mbiyen pokoke neng akuntansi nganti telung taun bar kwe dusir
pan nambah tapi kon nunggu tes D4 hahaha


RE: STAN - jablud - 28-02-2010

bisane laka sing absen kiye..aku melu ya..tapi aku dudu STAN tapi PRODIP olih ora mlebu kene? kayane ka STAN karo PRODIP madan beda his Xixi

Prodip I Anggaran Cerbon ngktan 1999n --> telat mlebu jon Nyengir
saiki neng BKF lt.6