Forume Wong Tegal lan Sekitare
Pengumuman USM STAN 2010 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Info dan Konsultasi Kampus (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=220)
+---- Forum: STAN (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=230)
+---- Thread: Pengumuman USM STAN 2010 (/showthread.php?tid=3697)



Pengumuman USM STAN 2010 - auzhee - 03-08-2010

monggo di cek di blog saya http://elitenovice.blogspot.com/2010/08/pengumuman-usm-stan-2010.html

selamat kepada kang blackarian99 (muhammad hadi mizan) yang telah diterima di STAN spesialisasi kepabeanan & cukai
Es TehEs Teh


RE: Pengumuman USM STAN 2010 - masindra - 03-08-2010

selamat black...

mudah2 an bisa jadi mahasiswa yang tangguh... Josss
siap2 dadi wong eman TCC 3 taun maning.. Ngikik


RE: Pengumuman USM STAN 2010 - akhdaafif - 03-08-2010

selamat berkontribusi nggo bangsa sing wis diterima ning stan. aja dadi koruptor. percuma. duite haram. dadi ora berkah nggo anak bojone ngko ya. arane ngelingna sing awal ndisit kiye Xixi


RE: Pengumuman USM STAN 2010 - Ayunii - 03-08-2010

Hummm aku rejekine emang nempel papah mamah keh karo paman.. Kugud maring beskem semarang... Aw aw aw..


RE: Pengumuman USM STAN 2010 - auzhee - 03-08-2010

kan esih ana 2 taun ngarep Es Teh


RE: Pengumuman USM STAN 2010 - ibnu19 - 09-08-2010

ditunggu taun ngarep Josss

Nutup dopokan