Forume Wong Tegal lan Sekitare
Pembiusan Model Anyar [HOT] - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Informasi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=184)
+---- Thread: Pembiusan Model Anyar [HOT] (/showthread.php?tid=4246)

Pages: 1 2 3


Pembiusan Model Anyar [HOT] - auzhee - 28-08-2010

sdurunge njaluk maap ya sing segede2ne,
bukane bermaksud saru
tapi mung mein informasi tok..

aja di Klepon ya maape (Click to View)
Josss


RE: modus baru pembiusan - leo_quers - 28-08-2010

qeqeqe ana2 bae tingkahe menungsa nggo golet duit jaman saiki,, ngosek aku bar maca kye...

NIKMAT MEMBAWA SENGSARA

ngerek ahhhh......


RE: modus baru pembiusan - wakadol - 28-08-2010

nggilani nemen senjatane go luruh duit... ckckckck...

Ora Olih Ora Olih Ora Olih


RE: modus baru pembiusan - auzhee - 28-08-2010

(28-08-2010, 10:27 PM)leo_quers Wrote: qeqeqe ana2 bae tingkahe menungsa nggo golet duit jaman saiki,, ngosek aku bar maca kye...

NIKMAT MEMBAWA SENGSARA

ngerek ahhhh......
apapun dilakukan demi mendapat uang

(28-08-2010, 10:38 PM)wakadol Wrote: nggilani nemen senjatane go luruh duit... ckckckck...

Ora Olih Ora Olih Ora Olih
yang haram pun jadi halal ya kang Ora Olih


RE: modus baru pembiusan - ibnu19 - 29-08-2010

kadaluarsa kuweh qeqeqe


RE: modus baru pembiusan - ddddnL - 29-08-2010

wis tau maca kiye qeqeqeqeqeqe
sing aku heran kuwe sing di kenyot ana obat biuse ya brati qeqeqe


RE: modus baru pembiusan - hitamputih - 29-08-2010

haduuuuuuhaduuuuuuuu ana2 baen saiki wong kejahatan yak :))


RE: modus baru pembiusan - Okky_hatake - 29-08-2010

kue ndean ayu ya wadone. . nganti tkang ojeke glem ngenyot. . cacak owh sing kya kue mbok2. . mesti ra glem. . Guling-Guling Guling-Guling


RE: modus baru pembiusan - auzhee - 29-08-2010

(29-08-2010, 01:18 AM)ibnu19 Wrote: kadaluarsa kuweh qeqeqe
apane um Ngikik maning

(29-08-2010, 01:21 AM)ddddnL Wrote: wis tau maca kiye qeqeqeqeqeqe
sing aku heran kuwe sing di kenyot ana obat biuse ya brati qeqeqe
iya, brarti bahaya kan.. aja sering ngenyot2

(29-08-2010, 05:25 AM)Okky_hatake Wrote: kue ndean ayu ya wadone. . nganti tkang ojeke glem ngenyot. . cacak owh sing kya kue mbok2. . mesti ra glem. . Guling-Guling Guling-Guling
ayu lah um.. jelas2 ana tulisane nang kono
yen ana brita diwaca isine kyeeeh aja judule tuk Ngikik maning


RE: modus baru pembiusan - Poci - 30-08-2010

wis oh...pembicaraane aja menjurus kaya kuwe oh...tambah suwe tambah ora nggenah tak bedil mengko