Forume Wong Tegal lan Sekitare
Ekonomi & IPA - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Pelajaran Sekolah (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=214)
+---- Forum: Pelajaran SMA (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=219)
+---- Thread: Ekonomi & IPA (/showthread.php?tid=4311)

Pages: 1 2


Ekonomi & IPA - ImaniMbe007 - 01-09-2010

EKONOMI: keh nyong pan takon artine "PDB" apa sih??
gara2 soal kiye nyong kalah lomba Cerdas Cermat keh ngosek
padahal wis One on One .. gari 1 soal maning eh metune kaya kuwe soale .. keder nyong keeeeeh ngosek lawan.e anak CIBI (Cerdas Istimewa Berbakat Istimewa) maning .. nyong keok ooooh ngosek

IPA:
1.tli sing ana lilin 4 pendek-panjang urut ngonong di dalah nang kotak ana Baking Soda ne .. tli di campur Cuka .. nah tli kan mati kabeh .. ana sing ngerti bisane kaya kuwe bleh?? Mikir

2. tli kiye bungkus Teh .. Serbuk Teh.e di tokna .. tli bungkuse di gawe bntuk Tabung .. di kobong .. tli sawis kobong Bungkus Teh.e bisa mabur .. pibe ceritane lend?? Mikir


RE: Ekonomi & IPA - akhdaafif - 01-09-2010

aku melu njawab sing lilin baking soda. kuwe karena cuka kuwe melepaskan karbon dioksida apa monoksida ngonong. dadine kebutuhan oksigen nggo nyalakna api, berkurang dan hilang. akhire mati kuwe lilin

sing liyane ora ngerti,monggoh ngrewangi njawab Xixi


RE: Ekonomi & IPA - laksonoadi - 01-09-2010

sing PDB = Produk Domestik Bruto
sebangsa karo Produk Nasional Bruto
penjelasane neng ora salah, produksi barang atau jasa di suatu daerah dalam kurun waktu satu tahun

angger sing keloro
sing teh nemu neng kene keh...
seperti dugaan saya sebelumnya..
hehehe
http://www.strov.co.cc/2010/08/bikin-kantong-teh-celup-terbang.html


RE: Ekonomi & IPA - Ayunii - 01-09-2010

PdB bner kuwe jare um n0..
Cara ngitunge pNb *produk nasional bruto* dikurangi pendapatan WNAsing sing neng negarane,ditambah pendapatan WNAsli sing neng luar negeri..
sing nmr2 karo3 wis tau neng rangking1.. PISS


RE: Ekonomi & IPA - Pro_T_Lon - 01-09-2010

aku melu nambahi sing api..

api kan bisa terbakar karena ada pembakaran dari Oksigen.. dong ora salah kayak kue... makane kue digunakna GAS CO2 (dalam keadaan bertekanan tinggi) sbg pemadam api... lain hal SF6 sebagai pemadam busur api.

maap dong salah... Nyengir


RE: Ekonomi & IPA - mahar_6743 - 01-09-2010

wis,, wis,, ente ora ngomong aku c..

aku kan team ekonomi skolah,, Xixi


RE: Ekonomi & IPA - ia_mbing - 02-09-2010

sing PDB = Produk Domestik Bruto pada bae karo GDP ngetunge go gampang ngelingna pendapatan yg di hasilkan WNA + WNI yang ada dlm suatu negara...


RE: Ekonomi & IPA - ImaniMbe007 - 04-09-2010

alah sing Ekonomi ruwet .. rak paham Madan stress


RE: Ekonomi & IPA - laksonoadi - 05-09-2010

sing ekonomi tah mung teori owh tong
bis di peljari..
apalan kuwe tah..


RE: Ekonomi & IPA - ia_mbing - 05-09-2010

(04-09-2010, 09:19 PM)ImaniMbe007 Wrote: alah sing Ekonomi ruwet .. rak paham Madan stress

walaaaaah,,,,, seumur idup q bakal nguplek pelajari ekonomi dan akuntansi...

kue jurusane nyong c... Ngikik maning

sing gawe trid wes puas nang jwbane??? daning laka abane