Forume Wong Tegal lan Sekitare
STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Reuni (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: SMA/SMK (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Thread: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL (/showthread.php?tid=474)



STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - adebian - 22-02-2010

misi om ak gawe trit anyar kyeh,,,MuachhhMuachhh

ora papa oya??:cool::cool:

silakan sing krasa alumni STM DINAMIKA a.k.a DMC 68 NyengirNyengir

sapa sich wong Tegal dan sekitarnya sing ora ngerti STM DINAMIKA???so pasti pada ngerti kabeh oya?? Weee

ak mbiyen ning STM Dinamika njukut jurusan Teknik Instalasi Listrik, ak mlebu ning STM kiye tahun 2003,alhamdulillah lu2s pas 3 Thn 2006 ak lu2s sing DMC 68 kiye,,

yuh kanca2, alumni2, adek ak kabeh sing tau sklh ning STM DINAMIKA pada mampir ning kene ya??ben mempererat tali sepatu kita eh tali persaudaraan maning,,,

RamboRamboRambo


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Barrezta - 22-02-2010

nyonk ngerti STM neng tegal anal loro angger ora DMC 68 ya DWP 23 lha neng tembok2/leneng2 akeh coretane Guling-Guling
dijaki o jon kanca2ne kon pada mene...
nyonk melu nganjatna bae wis Anjlog2an

nyonk pernah dipalak neng bocah DMC 68 neng rita mol Guling-Guling pan digebugi langsung Ngacir numpak angkot sing warna biru langit Ngguyu


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - adebian - 22-02-2010

seep berez jon, wez tak undangi kabeh owh,,,

kayong melasi nemen, lg TP2 ning rita malah kena palak??

coba ente nyebut arane ak pasti kenal kabeh kweh, :cool: dadine ora bakal kena palak wez,,,Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling

kena palak e ning endi??ning lnt plg duwur??sing t4 billiard gudu??biasane c pd ning konoRamboRamboRambo


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Izank laka laka - 14-05-2010

Nyong melu mendarat jon...!! Emang acarane kpn??? Nyong juga alumni DMC 68 th.2005 Otomotip 1.


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - cahcupu - 16-05-2010

2003 kuwe jamane ade rosa apa dudu yah ? radan lali aku qeqeqe


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Izank laka laka - 17-05-2010

Ya bener, ade rosa+amel sing mbapuk bcah lebaksiu..., tp ak adi kelase jon. Ak th 2005 dudu 2003.


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - cahcupu - 17-05-2010

esih tuanan inyong berarti aq lulus 2004Es TehEs Teh


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Izank laka laka - 17-05-2010

Lulusan 2004...??? Jurusan ap?? Soale bche ak stiap taun mesti ana sing nang DMC 68..., Maklum terlalu Cinta mrng DMC 68 alias kampung DMC 68..


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - cahcupu - 17-05-2010

kakak kelase adebian kayane tah qeqeqe Es Teh PISS


RE: STM DINAMIKA (DMC 68) TEGAL - Okky_hatake - 25-08-2010

aq alumnus DMC68. . Yuh ramekna maning. . Girang nemen Merdeka Merdeka