Forume Wong Tegal lan Sekitare
Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Layanan Masyarakat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: Fasilitas Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Thread: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang (/showthread.php?tid=8075)

Pages: 1 2


Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - OLOS - 23-04-2011

Sing seneng belanja kebutuhan sadina-dina sing murah, lengkap, tur barange apik aja klalen nyoba manjing Pasar Sumurpanggang dijamin puas......Es Teh
Pasar sing ana neng Kelurahan Sumurpanggang, Kecamatan Margadana kiye cukup kompilt lan saat kiye menjadi pasar terbesar se kota Tegal bagian barat (khususe kanggo kecamatan Margadana)

Ayo sapa sing pan blanja neng kene........?Medang


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - Man Sukrad - 23-04-2011

Cedake terminal ya kang?
Tapi apike sampeyan gawe trit perkenalan ndisit Es Teh
Klik bae nang nduwur ana tulisan kenalan


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - ichijouji_ken - 23-04-2011

gambar iwak, sayur-sayurane sisan oghh ... Xixi


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - OLOS - 23-04-2011

Iya bener, pasare ana neng pereke Terminal, daning ngerti sering mampir gyeh ketara sih...........PISS
ana neng pinggir dalan Negara Jl. Dr. Cipto Mangunkusumo Sumurpanggang
neng kene dalane macet, wong dang esuk be neng kene macete luar biasa, Jakarta be ndean kalah
Medang


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - ibnu19 - 23-04-2011

karo pasar isuk lengkap ndi um???


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - OLOS - 23-04-2011

enggal pada bae, cuma pasar esuk luwih luas tok........
Regane murah kene kualitase pada.........Es Teh


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - OLOS - 25-04-2011

(23-04-2011, 03:19 PM)ichijouji_ken Wrote: gambar iwak, sayur-sayurane sisan oghh ... Xixi
wahahaha............ emange aku bakul apa yah...........qeqeqe



RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - tkid - 26-04-2011

um di poto2 kayonge asik kyeh um.
Itung2 nggo dokumentasi pasar sumur panggang tahun 2011 juga.

Josss


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - OLOS - 26-04-2011

Iya engko wis tak usahakna..........
Lagi luruh kamera digital'e...............Es Teh


RE: Pasar Sumurpanggang ........ Saiki Makin Berkembang - tkid - 26-04-2011

nganggo HP bae ya ora masalah kang. joss lah ente. Es Teh