Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Q pan takon kyeh
Bug 
aku kan kerjane nang web developer ,, trus aku njukut sertifikat cisco ... terus aku pan ndaftar maning nang perusahaan B sing kerjaane networking ... menurut njenengan kabeh yen aku di interview enake ngomonge pengalaman apa ora ???
TEGAL
Reply
ngomong bae sampeyan pengalamane nang bidang web... tpi bisa networking juga...
tunjukan skill...

sertifikat cisco???
dudu CCNA???
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
sing penting aja nganti goroh Nyengir
Reply
(02-02-2012, 03:51 PM)mendoan_anget Wrote: ngomong bae sampeyan pengalamane nang bidang web... tpi bisa networking juga...
tunjukan skill...

sertifikat cisco???
dudu CCNA???
aku durung kursus sih kang, lagi golet2 kursus sing sreg hehehehehehe tapi awit mbiyen wis niat nang dunia networking hehehehe

TEGAL
Reply
(02-02-2012, 05:57 PM)Elank Wrote: sing penting aja nganti goroh Nyengir
owh yowes makasih kang heheh
TEGAL
Reply
#6
pengalaman disampekna bae um
apa maning yen wis duwe sertifikasi internasional kaya kuwe
gampang diterima ngendi2
gajine ya gede, insya Allah :)
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
(02-02-2012, 01:59 PM)teguhsucianto Wrote: aku kan kerjane nang web developer ,, trus aku njukut sertifikat cisco ... terus aku pan ndaftar maning nang perusahaan B sing kerjaane networking ... menurut njenengan kabeh yen aku di interview enake ngomonge pengalaman apa ora ???

Wah, pentolan om kie.. ampunnnnnn
_ _
mbokan, sempet.. share lan bagi ilmu-e ya um..
ben luwih manfaat.. Es Teh
Leave and Let me Go..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)