Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pic] cute???
bwakakakak Guling-Guling Ngguyu Guling-Guling Ngguyu
bener2 arane be faiss_cute Guling-Guling Ngguyu
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
wah unyu.....unyu..... banget mas faisssss.....ngosekngosekngosek
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog
Reply
maaaaaaaaaaaaaaaak Syok nemen
Reply
jebule bodin poyokan juga yah Ngguyu
Reply
astaghfirullah... Kaget sung!
bisa kaya kuwe nemen yakkk...
Fantastic
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(07-02-2012, 07:48 PM)Elank Wrote: jebule bodin poyokan juga yah Ngguyu

nggo rame-rame forum omnyah qeqeqe
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
oowh ini toh yg namanya kang Faiz.. imut2 Fantastic
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
ihh... Fantastic
alay alay gimana gitu.. wouow
.
.

this is my signature
.
.


Reply
unyu-unyu beudh yah kakak faiss,
Guling-Guling
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
tunggu pembalasanku, kwkwkw
asem komene laka sing muji ah ngosek
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)