Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pic] cute???
iyalah, wong kwe patung nang kampus , hahaha,, Fantastic
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
Guling-Guling
ituh saking frustasinya, jadi liat patung cewe sampe kayak gitu banget. qeqeqe
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
laka wadon lia sih ya dadine patung Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
dudumoni laka wadon liya bal. laka sing lewat, kwkwwk
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
sing penting aja jotos-jotosan yak Nyengir
road to
6666th
Reply
qeqeqe cuuuuuteeee...
You are beautiful beautiful beautiful ....
Kamu cantik cantik dari hatimu ....


Aih fais cute banget si, unyu unyu..
Nyong malah curiga karo bodin_godog. Kayonge ana secret admire alias pemerhati fais cute, nganti poto sma di hunting juga. Xixi Ngacir
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
izh pibe mba?
kuwe nang fb kabeh mbaa.. arip
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
hisss ....
engko ana sing cembekur Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
sapa sing cembukur? Mikir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
Dimana ada kesulitan, disitu ada kemudahan . Berusahalah....!!! pasti Kita mampu, kita Bisa...........!!!
FB'e Nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)