Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tarok Beda AgamA
(08-02-2012, 01:34 PM)tahuaci Wrote: bubar bae, yen cewene gelem melu agamane dewek dilanjut bae, gampang, insyallah yen milih dalan sing bener mengko olih gantine sing bener Amin
Amin wis doakna ae ben cepet kelar masalah singngganjel di otake aq

TEGAL
Reply
maksih sekabehane ya,,ora mba2ne, ora kang mas2e ? ? matur suwun atas nasehate sampeyan, mungkin nasehate2 sampeyan bisa nggadikna jalan sing bener nggo aku lan tarok ku .. Amin
TEGAL
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)