Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ngemutna wong tua...
seduLur....
priben ya, carane ngemutna wong tua (bapak. red) ...???

maning2 hubungan karo Mr.X, padahal wiz ngerti, ngger hubungan karo wong kuwe mesti gawe masalah (akeh mudharate daripada manfaate...)

jarene ngger dolan karo wong apik, bisa kegawa apik,
ngger dolan karo wong nakal, bisa kegawa nakal,

ibarate, dolanan oli ya mesti kotor, dolanan mengkreng ya mesti panas..



usaha, doa, tawakaL
Reply
kiye pengalamane aku dewek. ndean tah tergantung wonge, tapi kaya aku narik kesimpulan "WONG TUA ANGEL DIELINGNA NANG BOCAH". aku bolak balik ngomong ra tau direwes. kudune sing luwih tua sing ngomongi. curhat tuli maring Pak De apa Bu De apa Mbah. model wong tua nek durung "kepentok" biasane angel. bapakku ya akhire tak jarna baen, mbareng wis "kepentok" ya mandeg dewek. aja bosen ngelingna trus ndonga juga maring Gusti Allah.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
bener kwe... wong tua biasae ( ora mesti ) rada angel adong diomongi daing bocah... nean ngrasane lwh tua dadi lwh ngerti ( ora mesti juga ).. mending cerita karo pak dhe atau bu dhe atau simbahe sampeyan.. eben ngko ngomongi wong tuane sampeyan ... sampeyan ya tetep jajal ngelingna, terutama donga ..
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply

iya kue, angel nemen,,, padahal wis bolak balik keblosok (rugi. red) karo wong kue, tapi tetep bae..

matur nuwun ya um...
sing penting usaha dsit wiz..
usaha, doa, tawakaL
Reply
saya mengalami hal yang sama, :) tapi saya biarkan saja abisnya bingung musti bagaimana...

Nyengir
Reply
(11-02-2012, 11:25 PM)Elank Wrote: saya mengalami hal yang sama, :) tapi saya biarkan saja abisnya bingung musti bagaimana...

Nyengir

ya, justru ngger cuek kaya kue ora berubah2 um...
Nyengir
usaha, doa, tawakaL
Reply
#7
nyong pernah, langsung bae tek domong alhamdulillah wis mandeg... Nyengir
sing penting ana usaha jon..trus deweke nunjukna hal" sing apik ben kena nggo cekelan.
Reply
(12-02-2012, 12:43 AM)Barrezta Wrote: nyong pernah, langsung bae tek domong alhamdulillah wis mandeg... Nyengir
sing penting ana usaha jon..trus deweke nunjukna hal" sing apik ben kena nggo cekelan.

wokke um...
matur nuwunnn...Nyengir
usaha, doa, tawakaL
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)