Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kampus Manakah yang Paling Baik Untukqu?!
Sad 
esih pada kemutan nyong? Mahasiswa dari kampus keciL tapi bercita cita gede Nyengir kie ana cerita tentang piLihan apa mbuh, simak bae wis yuh karo Medang

Suatu hari nyong di undang jakwir owh ning acara Reuninan cilik2an,, ning kono nyong ketemu kanca2 lawas lagi jaman SMPnan, sing gemien poLar poLor Rai2 Compong saiki kayong rada ganteng2, Cakep2, cool, keren2 cool cah wadone ya ora gelem kaLah sing gemiyen bedakan belang belong, saiki pada pinter nganggo kosmetik, Ayu2 seksi2 Paes Wis lah pokoke tampiL beda kabeh,

singkat cerita, ning kono pada ngobrol tentang masa saiki, ana sing esih kuLiah, ana wis kerja, Naah nyong di takoni ning kono, Kebanyakan tah pada kuLiah, Berikut percakapane nyong

Trojan: Heey mba saLity,, Saiki kuLiah ngendi toh?
SaLity: Aq esih kuL ning universitas negeri SoLo jurusan Farmasi S1
Trojan: Waaw beres Gedeg-gedeg
Trojan: Heey Worm, ente sih saiki sibuk apa? Piben maning yah
Worm: Aq kuLiah ning ITB bandung Gan S1 cool
Trojan: Waaw Fantastic Hebat yah Mbayangna
Trojan: haLooo convicker, Ente sih kuliah apa kerja? ning endi?
Convicker: ooh! kuLiah doonk boz! Aq kuLiah ning UGM Jogja cool
Trojan: Edan ah, pada kuLiahe ning Kampus2 besar! keren! ora kaya nyong! Gedeg-gedeg
Sality,Worm,Convicker: Lhaa emange ente saiki kuLiah ngendi Jan??
Trojan: Ning STMIK,
Convicker: STMIK endi kue? AMIKOM Jogja? Hebat owh jan!
Trojan: gudu, Tapi ning STMIK Tegal Isin nemen
Worm: oowh sing bareng MAN kae? Kampuz tengah Sawah?? Pantes jan, Tampangmu ndesooo! hahahah Grandonge
SaLity: ...................... Xixi
Convicker: Ndesooo! Grandonge
Trojan: ............ Kejem ah.. .........

Jadi,,
Tentukan piLihanmu Xixi (Click to View)
.............. Ora ngerti ...............
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
hahahahahah Nyengir wong sukses kan di deleng gudu dari almamatere hehehehehe Nyengir tapi engko hasile Nyengir Nyengir Nyengir
TEGAL
Reply
donk aq pribadi pan kulaih neng ndi bae ora mslh...sing penting sanggup mbayar kuliahe ora ngutang... Ngikik maning

trs juga blm tentu kuliah neng kampus ternama kuwe ana hasile... bs juga luwih pnter bocah sing kuliah neng kmpus biasa,..tergantung niate kang.. Josss
Dimana ada kesulitan, disitu ada kemudahan . Berusahalah....!!! pasti Kita mampu, kita Bisa...........!!!
FB'e Nyong
Reply
wis ana dalan e dewek2 ka.. dang kuliah ng ugm emang dalane berarti kwe sing paling apik nggo sing bersangkutan.. dang dalan e emang kuliah neng stimik apa neng endi wis, dang emang wis dalane ya berarti kwe sing paling apik nggo sing bersangkutan.. pertanyaane kurang bener kue, haruse "kampus mana yang paling baik untuk diri anda?" dang nggo aku uny, dudu karena gede tapi karena nyong emang dalane kuliah ng uny.. haha
there is always simc in my heart
Reply
Orapapa lah, daripada kuliah neng kampus gede patbelas semester nembe lulus???? Guling-Guling
Ragaku di Ibukota, Jiwaku masih di Tegal tercinta
Reply
(28-02-2012, 08:48 AM)Yu Darmi Wrote: Orapapa lah, daripada kuliah neng kampus gede patbelas semester nembe lulus???? Guling-Guling


pirang taun kueh mba susu di Palu2nan daning mertua owH hahahaha
TEGAL
Reply
bagi nyong sing penting mbayare murah lan bisa dijangkau wong tuwa lan ora ngebot-aboti wong tuwa, pinter atawa sukses ora ne tergantung awake dewek2 niat apa ora anggone kuliah Nyengir
Reply
(27-02-2012, 12:07 PM)teguhsucianto Wrote: hahahahahah Nyengir wong sukses kan di deleng gudu dari almamatere hehehehehe Nyengir tapi engko hasile Nyengir Nyengir Nyengir

Josss
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
(27-02-2012, 12:18 PM)isma sofa Wrote: donk aq pribadi pan kulaih neng ndi bae ora mslh...sing penting sanggup mbayar kuliahe ora ngutang... Ngikik maning

trs juga blm tentu kuliah neng kampus ternama kuwe ana hasile... bs juga luwih pnter bocah sing kuliah neng kmpus biasa,..tergantung niate kang.. Josss

Mantap gan Josss
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
(28-02-2012, 04:53 AM)azzarika Wrote: wis ana dalan e dewek2 ka.. dang kuliah ng ugm emang dalane berarti kwe sing paling apik nggo sing bersangkutan.. dang dalan e emang kuliah neng stimik apa neng endi wis, dang emang wis dalane ya berarti kwe sing paling apik nggo sing bersangkutan.. pertanyaane kurang bener kue, haruse "kampus mana yang paling baik untuk diri anda?" dang nggo aku uny, dudu karena gede tapi karena nyong emang dalane kuliah ng uny.. haha

Thanks Atas Masukane Josss Wis tak ganti kweh JuduLe Nyengir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)