Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"mupeng=muka pengin"
kie ndeleng wajah2 wong lanang yen lagi ndeleng "prtunjukan"
kie cuma guyon yak...aja dianggap vulgar....
Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
Reply
#2
Guling-Guling sampe jempalikan kyeh sung...

Asli apik nemen....

Dialoge kuwe loh, karo penghayatane manteeeeeeeeeeebbbbb nemen....
Kayong Hot Dop minggu kiye gyeh... Guling-Guling
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#3
denbaguuuzzzz,,,,,gooooood qeqeqe
_______________________
Reply
denbaguz pancen ajiiiiiiib

----------------------------------------
NIS 12704-2004
Reply
#5
manteb den....
Guling-Guling maning sung

Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
saya suka siomay
Reply
#6
EFEK Nge Share GOYANG MAUT ning Fesbuk
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Guling-Guling um ibnu penghayatane top nemen lah...Guling-Guling

nang scrinsut nduwur ana sing inpis keh.....Ngikik
Reply
kang nono ekspresi nya mengini nemen keh,,,
wkaowkaokw.,...Guling-Guling
wes ora kuat kae??
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#9
ngerek

Yuh diangkati maning...

Guling-Guling maning Guling-Guling maning...

:ngguyu: :ngguyu:
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#10
mantep kye jebule nmbe weruh kye nyonk Guling-Guling Guling-Guling

dongenen sing goyang ngarepe kwe uwong apa wedhus sih Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: