Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC wez Mlebu Berita
Iya kang .tapi dong kumpul isine lanang kbeh .wadone jarang keh .
tcc ngerek bendera kebanggaanmu .
TEGAL LAKA LAKA ! laka sing kaya TEGAL .
only one and only you .
pokoken aku seneng nemen maring TCC, ora nggawe, gari ndaptar terus sing penting ana emot sing Udud

Hidup TCC........................................
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
ora usah isin rin.. kan nang fotone ana wadone siji.. kue be ora isin...

ok rin... kabeh jakwir kah... yaul beleh....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
(05-04-2010, 12:14 AM)Pro_T_Lon Wrote: ora usah isin rin.. kan nang fotone ana wadone siji.. kue be ora isin...

ok rin... kabeh jakwir kah... yaul beleh....

momod pertelon sung Ngacir

salam kenal mod. njaluk fesbuke ya kena oh moddd
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#15
wah, tulisane nyong dimuat kweh qeqeqe

kalem, ngko TCC pan mulai ngeksis ning radar tegal. lagi tak usahakna. njaluk dongane kang/yu Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
(05-04-2010, 01:11 AM)akhdaafif Wrote: wah, tulisane nyong dimuat kweh qeqeqe

kalem, ngko TCC pan mulai ngeksis ning radar tegal. lagi tak usahakna. njaluk dongane kang/yu Nyengir

enyong tak usahakna melu nulis olih ya kang.................. Nyengir
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#17
beres kang budi. ngko tak gawe dopokan khusus. siap2 bae kang bud... Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
beres kweh, alon-alon disebarna maring khalayak rame, syukur-syukur sida olih halaman nang radar tegal

lanjutkan ngerek
road to
6666th
(05-04-2010, 01:21 AM)akhdaafif Wrote: beres kang budi. ngko tak gawe dopokan khusus. siap2 bae kang bud... Nyengir

okehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... turut serta pengen berkontribusi..... Josss
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
girang girang girang

ana potone ak mlebu brita online sung,,, qeqeqe
sing ning ngarep jejere um kuncen,,,

mantab ah nembe wingi di rapatna hasil e wes lgsg metu,,,
dadi + Bangga dadi warga TCC n Warga Tegal PISS


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)