Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tindak lanjut poster
wingi desain postere wis digawe daning um sekhudin trus poci,selaku koordinator desain,njaluk tulung tentang pengisian kata-kata nang poster mau

angger um jablud tah njaluke gawe manifesto TCC

enake pan model pimen??
monggoh bagi ide nang kene
road to
6666th
ngerek yuh monggoh jakwir-jakwir sing duwe ide aja isin-isin urun ide...
aja kuatir ana Klepon menanti
ngerek ngerek ngerek

muanteb sunnggg....Girang nemen

nyumbang kata2 ahh..

"yuh rame-rame mbangun tegal"
"wong tegal dudu member TCC ora gaul"
PISS
gilang onta
tambahan ya...
ora kudu kata2 mutiara koh,
sing penting kalimate menarik angger dipasang nang poster
trus wong kuwe penasaran...
kaya kuwe bae malah apik bleh??
ngko malah sing ana ngger akeh tulisan dadi gmbare ora menarik...
tulisan tok sih..
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#6
izz tergantung kreativitas tangane owh Ngikik

percaya baen karo um Sekhudin Josss
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
tpi jujur tulisan tegal cyber community ne kurang gedhe um.. tpi niat e emg ben pada pnasaran pas pertama ndeleng apa pimen? Maksude apa?
gilang onta
#8
lha kae alamat situse wis gede nemen, kan kuwe keyword-e Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
"dudu wong tegal ning durung gabung TCC".. palsu kabeh wong tegale.... qeqeqe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
wes lah kie hasile kaya apa, nyong mesen 1 ya kang...
gratis apa mbayar kie? Nyengir


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)