Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tindak lanjut poster
#11
koreksi
tagline balikna maning maring sing
wong tegal ora picek teknologi

suwun..
saya suka siomay
kita serahkan saja pada pihak yang berwajib,,
imajinasine akeh mesti kae,,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
(20-04-2010, 07:19 AM)Ayunii Wrote: "dudu wong tegal ning durung gabung TCC".. palsu kabeh wong tegale.... qeqeqe

kiye apik keh..
tulung divisi promosi mengkomentari...
#14
Jare aku tah ora usah nganggo kata2 liyane,gambar karo tulisane wis mewakili,,
Prinsipe spanduk sing penting jelas tapi ora njlimedi Es Teh
um kuncen....kuwe poster um...dudu spanduk...
wis oh,langsung digawe baen,templekna nang batuke bakul warnete...
#16
(20-04-2010, 10:52 AM)Poci Wrote:
(20-04-2010, 07:19 AM)Ayunii Wrote: "dudu wong tegal ning durung gabung TCC".. palsu kabeh wong tegale.... qeqeqe

kiye apik keh..
tulung divisi promosi mengkomentari...

Lah.. mengko bapane nyong, mbahe nyong diarani dudu wong tegal owh... Ngikik

Dadi poster yahud, dadi Baliho ya mantaps..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#17
iya lah pada bae poc,,,PISS
________________________
sejen o um...

apa pasang nang ndalan nang space iklan
kuwe sing isine gambar calon walikota gantini baen...
apik wes kang ....
setuja aku karo ide sing kye ...
cuma dong bisa tulisan TCC ne rada gede maning ...
ben masyarakat luas ke tambah paham ... ngerek
- Mengenalmu adalah anugerah terindah -
#20
pan nggawe kapan kyeh? nyong standby ning omah. mbokan pan ngumpul ning tegal mbahas promosine TCC sms bae. segera meluncur Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)