Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tindak lanjut poster
apa baeeeee sing penting nggawe wong tegal panas pengin gabung lan penasaran apa kuwe tcc Es Teh
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
jare aku juga ora usah didalahi tulisan liyane maning
tp jare poci suka dalahi
tp nyong asline bingung jg
pan ditambahi model pimen?
road to
6666th
#23
Kuwe gambar wis berbicara...
Jaba tambahi tulisan ya kudu bener2 nyambung karo nyawane sing ditiupna um sekhu maring gambar kuwe...

Dadine bisa singkron....

Sumonggoh.....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
(20-04-2010, 01:55 PM)ibnu19 Wrote: jare aku juga ora usah didalahi tulisan liyane maning
tp jare poci suka dalahi
tp nyong asline bingung jg
pan ditambahi model pimen?

sejuta karo um ibnu...setubuh banget keh....ora usah di ulik2 maning...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#25
Wis oh cetak secepete,regional jabodetabek pesen siji,,
rega ne pira mengko nyong sing bayar,, Es Teh
poster siap cetak
nunggu info dari teman um sekhudin disit
cetak jogja ato solo sing jare luwih apik
road to
6666th
#27
ari pan jogja kontak aku utawa adebian...
siap sedia sung...

Es Teh
saya suka siomay
sedulur kiye poster mantab. sasarane kayane kudu warnet se tegal karo warteg2 nang jakarta. aku rasa adong urunan tok ora cukup. apa perlu yah digawe prosposal n dilurukna sponsor? wingi gawe poster kiye nang mburine pasifik 6 rb. gede um. bahane kaya terpal tur warna warnine apik...


mokan pan nanggo kertas ya monggo... warnet nang tegal 100 nean tah ana oh ya um? trus warteg nang jakarta 400 nean. andaikan ana perusahaan/unit usaha sing bisa mein dana go nggandakna kiye tah maknyus bin tokcer sung. dadine bener2 promosi poster besar2an

contoh gawe 500 x 6000 = 3 jt???

coba cek um:
http://tegalcyber.org/thread-1560.html
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
wwwiiiiih, apik kuwe werna werna ne... aku siap membantu bae.. Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
#30
aja klalen beskam jabotabek disisani ya? :cool:
soale sing akeh warteg kan neng jabotabek Guling-Guling
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)