Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perlihatkan Tampilan Blog Anda
#1
Perlihatkan tampilan Blog yang anda punyai ....

Deskripsi lengkap blog e aq :
tutorial php, linux, anime, perjalan ku Nyengir

Alamat Blog ku : http://benihime20.blogspot.com

tampilan blog ku :

harap isi n blog pnya mu yahh ... di tunggu :


Cara gawe email gmail nggo blogspot neng kene

cara gawe blog neng kene

cara nambai komen : ng kene

Perhatian Keras !!!!

1. Posting sing langka deskripsi sing ng nduwur langsung di delete, n yen di delete aja Mewek yahhh ...... !!!!

2. kiye thread kur nggo ngeshare tampilan blog pertanyaan berhub karo kiye silahkan dibuat thread sendiri,

Please taati peraturan, Oce ..
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#2
kiyeh portale
http://laksonoadi.web.id (Click to View)
deskripsi ne
blog buat menulis macem2 sing pernah di alami sing duwe blog


lanjutt....
saya suka siomay
Reply
#3
kiye tampilan blogku
biasane nggo nulis hal-hal sing simpel, pengalaman, jalan-jalan, karo sing mencerahkan :d

monggoh oh pada dolan mene Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
pangapuneten njih....
aku tembe gawe blog wingi, kie bloge aku
monggo di komplen ya um endah tambah apik....
matur nuwun...

lukman
email : ukie_bennington[at]yahoo.co.id
Tegur bila Salah
Reply
melu2 ah,, tapi ta ciliki, dong ora, postinge ora keton.. sing keton gambare tog.. Xixi
isine masalah sekolahanku..
Blog e aku

PISS
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
ta' melu nambahi ya..

blogku : http://www.blackonsole.org
descriptsi: oprekanoprekanku senk wez ta' lakoni..kanggo penginget ae ne' kapan" kelalen..
ya kanggo log lan jejak langkahku nang dunia maya lan komputer..
kebanyakan membahas tentang linux lan aplikasi seng berjalan di linux..
karo setitik tips n trik..
screenshoot saiki : (Click to View)
:: biasa bae.. ::
Reply
#7
meluan ah

kiye blogke
deskripsine : dari pada manyun mending ngeblog nulis apa seng dilakoni

sekrensut'e ngene
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Reply
klik dimari 4z Channel

penampakan sebagai berikut
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
kiye blog'e aku...
http://ragehegar.blogspot.com/

tsmpilane
[img][Image: Capture3.JPG][/img]

njaluk tulung eben tampilane blog keren diapakna turoriale ndeleng neng ndi??
ndeke aku blogspot....
Es Teh
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
Reply
kie blog e nyoonggg Nyengir Nyengir Nyengir
my blog

kie tampilan e
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)