Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PPIB Kota Tegal
Seka awal dadine gedung PPIB kwe tak deleng kayong kurang manpaate.
Maksude kurang manpaate, ya karena letake sing ora strategis.
Lha saiki pimen masyarakat pan ndeleng sentra bisnis neng kota tegal ari tepate adoh, terlihat kering kerontang, lan panas. Wong ndeleng sing kadohan bae be wis sungkan. Apa maning aq sing ora tau dolan mono, cuma nglewat. kwe be karo mlengos. hehe...

Sori kye, ora bisa mein solusi, bisane mung ngresula tok...
Reply
saiki be perpusda ne dipindah ng kawasan mangkukusuman kaaa... aku be males nemen dong nggoleti buku kudu maring PPIB.. adoh nemen soale.. kudune apike dibuka nggo bis2 atawa mobil or motor sing perjalanan adoh.. isine oleh2 oooo.. di mein hotspot mesti tambah rame, warteg.. tapi sayange, PPIB katon pelite.. soale ora tau dibuka ambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

dibukane mung saiprit.. Xixi
soale mbiyen aku sering maring pusda.. tapi saiki ya pindah ng pusda anyar..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Iya, pusdane pindah neng pereke mkk. Wah adoh saka umah q. Nangis ra gelm tetp neng kono.
Merubah pandangan orang tentang kita tak semudah membalikan telapak tangan. Hanya waktu yang dapat membuktikan akan suatu perubahan dalam diri.
Reply
yah,, anggere nang PPIB aku ya males mba trisnaaa.. adoh nemen,, durung ngko nyabrange ndadak maring ngarepe bahari in.. ga ada celah ddpan PPIB.. jadi ya males nemen lah anggere mana.. saiki tah beskem e dadi nang pusda.. Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
lha kuwe mau

itulah mental kita,bisa mbangun tp ra bisa nganggo karo ngrawat

PPIB biasane go pameran-pameran tok, ajang promosi lah

tp juga kadang go tempat TILANG POLISI

ruko-ruko ne jg akeh sing dianggurna
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)