Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biodata wong Tegal solo
Enyong gawe thread kie nggo ajang kenalan karo kumpul2 wong TCC sing ana nang solo..

Mulai seka enyong ya, mengko sing liyane melu format e Xixi

Nama : Mahar Santoso
id TCC : mahar_6743
noPon : 085642247952
Instansi : Okupasi Terapi Poltekkes Surakarta
alamat kos : YUSMA KOS. Tohudan, Colomadu, Karanganyar.

Ayo.. sing nang solo lanjut yaw..... Es Teh
Okupasi Terapis
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)