Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] pci lancard ora kedetek
ne misal dijajal ning kompi liya bisa, kemungkinan slot pci yg ada dimobo kotor, coba disemprot nganggo contact cleaner, atawa coba geser ning slot pci liyane
Reply
#12
sing keloro wis di jajal kurang berhasil...

sing pertama durung di jajal kuwe...

angger saiki tah wis ora nganggo,,,
ndisit nganggone usb to LAN..

okelah njajal sing pertama mengko
Josss
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)