Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAKON (URGENT) Cara Gawe SKCK karo Kartu Kuning...

Assalamualaikum...

Sedulur kabeh, ana sing wes pernah gawe SKCK karo Kartu Kuning durung??? Tulung yanu dingein infone len mbokan ana sing ngerti and wes pernah ngurus dokumen loro kuwe..., oya yanu domisili ning desa mejasem...

1. Nguruse ning ndi baen?
2. Syarat2e apa baen?
3. Enteng pira?
4. Alamat Kantor (plus ancer2e) tempat nggo ngurus SKCK karo Kartu Kuning...

suwun yak...Es TehKlepontahu aci
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
#2
wa'alaikumsalam wr wb

nyong pernahe ngurus SKCK:
1. maring surat pengantar saka RT -> RW -> Kelurahan -> Kecamatan
2. bar Kecamatan ngko maring Polres langsung (gedung DPRD lama)
3. syarate foto 4x6 kayonge. jumlahe klalen Nyengir
4. ning kecamatan bayar 5000, ning polres bayar 20.000 nggo sidik jari, bayar 10.000 nggo gawe surate

sakemutanku kaya kuwe, jaba salah, ngapurane Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
dong kartu kuning
1. gawa katepe karo kopian e
2. gawa ijazah terakhir...
3. gawa foto ukuran 3x4 kayonge....jumlah kayonge 2
4. gawene neng disnaker...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
sip makasih um sani karo um afif Es Teh Klepon tahu aci
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
Terus aja klaen Mape, biasane warnane sejen sesuai jenjang pendidikane.cool nemen
Merubah pandangan orang tentang kita tak semudah membalikan telapak tangan. Hanya waktu yang dapat membuktikan akan suatu perubahan dalam diri.
Reply
angger umahe kabupaten tegal ya maringe porles slawi...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
ente umahe mejasem???

gawe SKCK nang POLRES SLAWI,jalan KS Tubun pakembaran Slawi

gawe KARTU KUNING nang DINAS SOSIAL TENAGA KERJA DAN TRANSMIGRASI KAB. TEGAL,jalan ahmad yani procot Slawi

enake tah maring kantore disit, dicek persyaratane apa bae,mbokan ana aturan anyar
ngalahi maring kantore pingdo,tp langsung beres,ora bolak-balik
road to
6666th
Reply
trisna, ayuni, ibnu : suwun yak, keh...tahu aci tahu aci tahu aci Es Teh
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply
walah,, tahu aci.. Ngelih
kuwe avatare serem nemen yakin.. Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
aja dideleng seka sereme oh, cb nntn filme sit, hehehehe betapa joker yang diperankan ledger luwih medeni tinimbang karakter joker yang sebenarnya, kikikikik...PISS
Colorfull Photography
(0857 470 267 95)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)