Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAKON (URGENT) Cara Gawe SKCK karo Kartu Kuning...
aduh nyong urung tau gawe skck.....
wis dijelasna daning um sani oh ya?
ya maturnuwun sharing :es teh:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)