Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaos TegalCyber
nyong pesen loro

ukuran XL karo XXL warna ireng
road to
6666th
ak pesen putih karo ireng lengen pendek (LANANG)
oiy kwe ning lengen dawa, dawa ne pira cm??
suwun


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Om q pesen 1 sing tangn dawa lanang ukuran L warna ireng

donk nang tegal q bisa jukut nang endi????

engko byre sisan jukut yo om,.,.,.,.
Akira Airis itu Rizal Pratama
Rizal Itu Akira izal Kaguya
AJOEN, lanang, L, hitam, 1
Pilihanmu adalah tanggung jawabmu..Jangan sia-siakan kesempatan..
My Blog
um aku pesen

ONTACHEZ ---- LANANG ---- M ---- HITAM ---- LENGEN PENDEK

ONTACHEZ ---- LANANG ---- L ---- PUTIH ---- LENGEN PANJANG

max pembayaran 3hari ke depan. segera ke BNI
gilang onta
Aku melu pesen um
ddddnL, lanang, ireng, L, lengen pendek

Njukut langsung ng tegal bisa kan?
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
#57
Nggo kabeh. Jaba Pesen tulung sing jelas.
1. Ukuran, jenis,warna,jumlah..
2. Takon ukuran awake dewek maring forum ya wagu..
3. Cara pembayaran & waktu wis dijelasna ning halaman siji => halaman siji
4. Aja nyampah/ngruntahi ning kene. Trit kie cuman nggo pesen. Jelas isine.
5. Sing wis pesen tulung segera transfer/bayar langsung + konfirmasi liwat sms sing wis dijelasna ning halaman siji. Jaba melewati batas waktu sing ditentukan, terpaksa pesenan ora digawe.

Suwun,
darmondra

Sing kaya ngingsor kiye tah ora wajib. Yen pan ya monggoh. Xixi
Aku wis transfer :
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
vinita pesen 2
model cowok semua....
1. ukuran L - hitam-
2. ukuran XXL - hitam-

lengen pendek kabeh yha :)
um, pesen kaos ia, nggo kanca kanca sisan,

fathyah hanum 1 L (W) (LP) putih
claudia 1 L (W) putih
alfiana 1 L (W) hitam
juhnizar pank 1 XL putih
khisni sains 1 XL putih
ganda fitrandia 1 XL putih


suwun
hidup itu manis asem kecut pedes kaya rujak
nikmati sajalah
#60
kie gawe kaos nang ndi jon?
sample-e yen wis dadi dipublish aj klalen.
aku pesen 1-L-ireng
a warrior doesn't beg for his life..


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)