Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
emot TCC
#1
Wink 
sing pertama....

nyong nggawe emot Medang
sing sebenarnya,,

ben ora katon kaya bir,,,
hahahahahNgguyuNgguyu

sing cilik
[Image: moci.gif][Image: moci.gif][Image: moci.gif]

sing gede
[Image: moci1.gif][Image: moci1.gif][Image: moci1.gif]

ana balesan sing kanca2...
kaya neng ngisor,, protes..

dadi tak revisi kaya sing neng ngisor wokeh:;::

(30-01-2010, 01:18 PM)OmSani Wrote: mantap...tegal nemen sung...

(30-01-2010, 06:45 PM)myBenihime Wrote: ndipit kuwe bahasa ndi yahh kayonge ora mlebu maring kamus tegal kyehh ... Guling-Guling pben bocah2 pan di lebok na emot ora kyeh ?? apa kata2 ndipit e diganti bae ndisit ??

sing cilik
[Image: mociT.gif][Image: mociT.gif][Image: mociT.gif]

sing gede
[Image: mociT1.gif][Image: mociT1.gif][Image: mociT1.gif]

link e:
sing cilik
[ img ]http://laksonoadi.web.id/mociT.gif[ /img ]

sing gede
[ img ]http://laksonoadi.web.id/mociT1.gif[ /img ]

________________________________________________________________

emot klepon...
njajal mode on:::

sing transaparent
[Image: klepon.gif]

sing nganggo background
[Image: klepon1.gif]

monggoh di pilih sing endi enake
om sutimin....

aku laka ide maning,,,
trus ya megin cupu,,,

:medang:
saya suka siomay
#2
Mrawani...
Ganti tulisan moci dulune ah..
Kurang sedep...
"moci ndisit jon" <= usul
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
mantap...tegal nemen sung...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
#4
BISANE NDIPIT SIH????NDIPIT APA NDISIT??BAHASA PEGIYANTEN??hehehe....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#5
pimen carane ben metu poci?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#6
(30-01-2010, 02:48 PM)akhdaafif Wrote: pimen carane ben metu poci?

sing cilik
[ img] http://laksonoadi.web.id/moci.gif [ /img]

sing gede

[ img ]http://laksonoadi.web.id/moci1.gif [ /img]
saya suka siomay
#7
daning ora bisa aku nyoba?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#8
[***]http://laksonoadi.web.id/moci.gif[/img]

*** -->img
saya suka siomay
#9
oh pantes...
nt kurang kurung tutup mau ning petunjuk pertama
sempruuulllllllll ^_^
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#10
wes tak tambahi om...

kiye durung di ACC ning sing nduwe...
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)