Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
emot TCC
emot onde-onde ne ora apik.. (jujur bae).. luwih apik maning donk ana wong/ avatar e
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#22
(02-02-2010, 05:25 PM)Pro_T_Lon Wrote: emot onde-onde ne ora apik.. (jujur bae).. luwih apik maning donk ana wong/ avatar e

aja mung kritik n saaran e owhh jon, yen bsa ya dikongkritna, masalah apik ora ne kan ora menjadi persoalan owhh sing penting kan ana image nggo mengungkapkan apa yang ingin kita sampaikan, soale kan image lbh mudah utk dipahami daripada kata2 ...

thx 4 member sing ws gawe emot Nyengir pokoke tegal laka-laka lahh Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
(02-02-2010, 08:33 PM)myBenihime Wrote:
(02-02-2010, 05:25 PM)Pro_T_Lon Wrote: emot onde-onde ne ora apik.. (jujur bae).. luwih apik maning donk ana wong/ avatar e

aja mung kritik n saaran e owhh jon, yen bsa ya dikongkritna, masalah apik ora ne kan ora menjadi persoalan owhh sing penting kan ana image nggo mengungkapkan apa yang ingin kita sampaikan, soale kan image lbh mudah utk dipahami daripada kata2 ...

thx 4 member sing ws gawe emot Nyengir pokoke tegal laka-laka lahh Medang

yoi om... sory donk ora kepenak nang ati.. mung ngungkapna tok. ben nggo kemajuan forum Lan kemajuane designer emot'e tegal...... ben ora kalah saing karo forum2 sebelah.... sekali maning sory.. ora bermaksud ngedown na ati ne...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#24
biasa baen...
wkwkwkkw
nyong be mbeke bisa sabtu wingi gawe emot...
hahahahha...
saya suka siomay
wwkkwkw mangstab wis... di cacak lan di publish om ... ben entuk masukan2 lan klepon
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#26
dadi siji maning...
ana ustade sing ngomong
Medang kaya bir

dadi di ganti kiye baen
[Image: esteh.gif] -->es teh

hahahhaha...
Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
saya suka siomay
(07-02-2010, 01:28 PM)laksonoadi Wrote: dadi siji maning...
ana ustade sing ngomong
Medang kaya bir

dadi di ganti kiye baen
[Image: esteh.gif] -->es teh

hahahhaha...
Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling

sapa kue ustade?? Ngikik
#28
wuih manteb sung esteh e tos ndisit jon
mangstab.... ajari o

[Image: esteh.gif]

NB:
sori tak edit, mau ente cuman menyertakan link gambar tanpa pake [img]
wokeh...
:senyum:
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
#30
anyar maning kyeh...

Wis tau kwehh --> kodene : wistau :
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)