Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
njaluk warah....
sory keh um,mba,mas,kang aku melu ngrewoti
kiye aku ana masalah nang hw khusus'e audio...
nah masalah'e kn HDD tak pindah nang PC liya, system lancar(UBUNTU 9.10) kabeh bisa kedetek cm audio ora gelem metu suara'e...

padahal HW liya OK OK bae....cm nang audio

mbokan ana sing pan warahi aku... ngrewangi aku ngoprek..
matur nuwuPISS
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku
Reply
melu ngerek bae
yuh sedulur direwangi kiye
road to
6666th
Reply
#3
dicek ndisit kang..
wis keinstall durung..

lspci dst...

aku ya ora apal sih ya...
Nyengir

terus njajal neng
$alsamixer

mbokan gelem,,
aku wingi suara tak kira laka,,
jebul suarane cilik
tak gedeni ne lewat
alsamixer mau...
saya suka siomay
Reply
#4
aran hd nggo audio ne apa kang ?? cara ngertine ikuti petunjuk e sudarmo ng nduwur
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)