Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMA Negeri 3 Tegal
SMA Negeri 3 Tegal
Sekolah Kategori Mandiri
Jalan Sumbodro 51 Kota Tegal 52125
Slerok, Tegal Timur, Kota Tegal


------------------------------------------------------------------------
Yuh mene pada kumpul sing mbiyen/saiki lagi sekolah nang SMAN 3 Tegal
alias SMA LAngon tercinta Nyengir

Sing adoh adoh, sing perek, ayo pada mene kabeh reunian nang kene Es Teh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#2
yarig ge aku sekolah neng kono,
Yen mangkat sekolah sering pesen es sagwan neng ngarepe sekolah dibungkus,,
esih ana es se?
Reply
esih ana..
namung bocah2 malah jarang tuku sagwan..
Nyengir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
(08-06-2010, 03:17 PM)auzhee Wrote: esih ana..
namung bocah2 malah jarang tuku sagwan..
Nyengir

wah,,, sagwan wis sepi pengunjung.. kari sing egin bu rus, bu said, bu kha, warjok, tekdung, karo sebelahe apa kuwE klalen... Nyate ndisittahu aci
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
daning sepi nemen yah.. pan melu numpang eksis ah..
enyong alumni STM ADB PISS
Enyong cuma bocah awak ABANG,,sing esih butuh belajar lan pengalaman..
Reply
mbuh, pada ngilang mengendi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ngerek nembe weruh tread kye...

enyong absen ah.... yanu alumni SMA 3 lulus 2008 .... Josss

yuh ah liyane pada absen. asline akeh alumni SMA 3 sing gabung TCC tp ora pada aktif Palu2nan
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
lah maring endi bae donge um ayiep Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nembe weruh mau pas deleng list member sing OL ji, ana guest deleng tread kye dadine aku weruh terus langsung menuju TKP.. tha absen ya ji bocah SMA 3 sing gabung kene tp ora aktif eben katon rame Weee

- ba'ankkai
- guruh handoyo
- mikail firdaus
- rifki
- bodin_godog
- resha ( taroke rifki )
- irma fitri
- atun
- errha ( kayakne bojone nt yah zhe? Ngikik )

akeh oh ya tapi daftar tok Palu2nan
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
nambahi maning wycka_enka, taroke tahuaci Ngikik
mbuh, pada kerone ning fb.. hahaha
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)