Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tukeran link blog....
kyeh blogku :

kiye link blogku
Reply
Saya baru masuk neh.... hehehe.. Mau ikud tukeran link juga...

saya punya blog yang berisi tentang info teknologi, software, artikel, ma tips2 seru yang bisa di liad di www.fadewae.blogspot.com

dan satu lagi blog yang berisi updetan lowongan kerja yang mak nyus lah... bisa langsung di longok nang kene keh www.loker92.blogspot.com

nah monggo sami tilik blog kula...
__________________________________________________________________
Regard!!


fadewae

1. Fadewae
2. Loker92
Reply
mampir juga ke http://blog.amryleecher.co.cc
kuwe blog mbene setelat tak gawe. . .
soale nembe pan sinau kang. . .
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
melu, son ! yen arep tukeran link
Reply
http://kirei-imuet.blogspot.com

tapi kuwe blog curahan hatiku cool nemen....
dadi aja diledek yah dong diledek tak Balang Sendal

PISS
PISS
cah ayu,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2010.
Reply
nyong gelem, wir ?

PISS
Reply
blog sing nang nduwur wes di suspend. Ganti domain sekalian neng http://kentos.web.id/ .
Monggo di cek kang. Es Teh
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
kyeh pada mampir owh...

sing seneng ndospok...sing seneng wisata+kuliner...sing seneng ilmu geologi aja klalen mampir nang umah mayane aq

http://anugrha13.wordpress.com

aja klalen gawe Medang karo pacetane tahu aci ben macane kenteng
hehehe
Reply
btw aniwe busway wes ana paguyuban blogger tegal durung yah???

http://anugrha13.wordpress.com
Reply
sory telat,

aq ya nduwe

http://kuliah-bahasa-jawa.blogspot.com dolan-dolan mono y Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)