Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hotspot nang alun-alun slawi
nyong wingi mana ora konek
nyong asli wong tegal laka laka
kenalan yuh -> manjing
yuhh batiran karo nyong
Reply
manane jam pira kang?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
mantep jon inpone..., sayange nyong wis neng njakarta maning ... Xixi

gambare sadis nemen jon.., nganti henpone nyong lodinge tretean..
Yakin sung nyong asli tegal

YM & GTALK : ristwan
Reply
anteb be.... naudzubillah
kejeme por...
Jangan Cuma Kata

andi afif kurniawan
www.a-afif.blogspot.com
085 878 338 151 - 081 328 398 004
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)