Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[URGENT] SMA 1 TEGAL CHARITY
#11
nggo kabeh kyeh...kbtlan alumni angkatan ana sing pan partisipasi njaluk kontak person...sapa sing bisa dihubungi

kyeh kutipan pesane
matur nuwun...
sekedar info Berita charity kiye wis diterusna maring angkatan 1993... wis akeh respon

Medang
Reply
#12
(03-02-2010, 10:51 AM)cuph3 Wrote: nggo kabeh kyeh...kbtlan alumni angkatan ana sing pan partisipasi njaluk kontak person...sapa sing bisa dihubungi

kyeh kutipan pesane
matur nuwun...
sekedar info Berita charity kiye wis diterusna maring angkatan 1993... wis akeh respon

Medang

mas ucup bisa telp maring bocahe (Contact person) Panitia ne ara Sam Farisa (081548062062 or 088210831184). Note mohon untuk contact sdr Sam pada malam hari, soalnya klo siang hari lg nrima pelanggan Nyengir Medang
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#13
Koreksi : Bendahara angkatan smusa 2004 namane ZAMORA MANTAU bukan Zanora
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
#14
aku seneng ari kya kiye...
mantab jaya....

2005 wis digerakna kabeh,,,
koordinasi insya Allah lancar,,
saya suka siomay
Reply
#15
mantab juragan nono

tak mein klepon nggo 2005 Klepon

nggo angkatan liyane, suwun juga, Klepon melayang Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#16
(03-02-2010, 02:44 PM)akhdaafif Wrote: mantab juragan nono

tak mein klepon nggo 2005 Klepon

nggo angkatan liyane, suwun juga, Klepon melayang Nyengir

nuwun nggo masdudu juga,,
sing langsung mein kabar mbengi kuwe,,

dadi langsung tak messege bocah2 angkatan,,,
saiki wis di handle daning fitra pandhu...
dengan 5 nomor rekening aktif...

hee..:senyum::senyum:
MedangMedangMedangMedang
saya suka siomay
Reply
#17
Det wat frens ar for..
hehehe.. muga2 ana hasile um..
Ora mung ndopok thok..
:medang: Klepon
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
(03-02-2010, 04:12 PM)masdudu Wrote: Det wat frens ar for..
hehehe.. muga2 ana hasile um..
Ora mung ndopok thok..
:medang: Klepon

2008 gda apa" T_T

dari kemaren paling kontak ama mas pandu '05 >..<
Reply
#19
kalem, aja nangis. ana masdudu ka Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#20
(03-02-2010, 06:43 PM)akhdaafif Wrote: kalem, aja nangis. ana masdudu ka Guling-Guling

Trus nyong kudu apa um?
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)